Ανδρέας Αποστόλου

Ανδρέας Αποστόλου: Κατάθεση πρότασης για σύσταση συντονιστικού σώματος για ενιαία φωνή διεκδίκησης για την πόλη και επαρχία της Λάρνακας

Μια πολύ σημαντική πρόταση κατέθεσε ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ Λάρνακας, Ανδρέας Αποστόλου η οποία αναφέρεται στη σύσταση συντονιστικού σώματος για ενιαία φωνή διεκδίκησης για τη Λάρνακα.

Μια ενέργεια και μια πρόταση η οποία βρισκόταν πολύ ψηλά στην προεκλογική ατζέντα του κυρίου Αποστόλου και η οποία αναμένεται να δώσει ηχηρή φωνή στην πόλη μας.

Μέσα στην προεκλογική περίοδο που μας πέρασε η πρόταση για τη σύσταση συντονιστικού σώματος για ενιαία φωνή διεκδίκησης για την πόλη και επαρχία της Λάρνακας βρισκόταν στις προτεραιότητες του Βουλευτή της πόλης μας.

Κάτι που έγινε και πράξη αφού πλέον τέθηκε ξεκάθαρα το θέμα στο Δήμαρχο της Λάρνακας Ανδρέα Βύρα.

Η πρόταση αυτή έχει σκοπό να ενισχύσει την Επιτροπή Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας και άλλες επιτροπές που επιτελούν σημαντικό έργο. Στόχος είναι η συνεννόηση, σε πολιτικό επίπεδο,των εκλεγμένων Βουλευτών και αρχόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για καλύτερο συντονισμό και συνεννόηση.

 

Ανάρτηση

Κατέθεσα σήμερα στον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα την προεκλογική μου πρόταση για σύσταση συντονιστικού σώματος για ενιαία φωνή διεκδίκησης για την Λάρνακα (πόλη και επαρχία).

Η πρόταση όπως την ανέλυσα στον Δήμαρχο Λάρνακας αφορά κοινές συνεδρίες των έξι Βουλευτών Λάρνακας και επτά Βουλευτών Αμμοχώστου που διαμένουν στην Επαρχία Λάρνακας μαζί με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της πόλης και επαρχίας Λάρνακας με σκοπό την χάραξη κοινής γραμμής διεκδίκησης με στόχο την ανάπτυξη της επαρχίας μας και την ευημερία των ανθρώπων μας.

Σχετικά νέα

X
Translate »