Όμορφα της Πόλης

Άνδρεα Ψωμά: «Ναι, δουλεύω στα σίδερα και δεν είμαι για λύπηση… Η δουλειά δεν έχει φύλο»

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες, το βίντεο μίας νεαρής, η οποία αποφάσισε να μας δείξει την καθημερινότητά της, ενόσω βρίσκεται στην δουλειά της. Μπορεί η πρόταση να μην σας τράβηξε το ενδιαφέρον, αλλά η συνεχεία σίγουρα θα μας δικαιώσει. Η 31χρονη Άντρη, που δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση, είναι το τρανό παράδειγμα ότι όλες οι δουλειές είναι για όλους, είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα. Η Άντρη, από μικρό παιδί, δουλεύει στα… σίδερα.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η δουλειά της στρέφει τα βλέμματα πάνω της, όπου κι αν πάει. Κάποιοι την κοιτούν με αδιαφορία και μετά συνεχίζουν με αυτό που κάνουν. Άλλοι λένε τα σχόλιά τους και δεν τους νοιάζει αν είναι αγενείς. Αυτό προκάλεσε και την αντίδρασή της, που την οδήγησε να κάνει αυτό το βίντεο.

«Πριν λίγες μέρες, είχα πάει με τον πατέρα μου στον καφενέ να πιούμε ένα καφέ, να κάνουμε ένα διάλειμμα. Μόλις μπήκαμε, ήμουν και με τη στολή της δουλειάς, οι διάφοροι χωριανοί είπαν “μα δουλέφκει τζιαι η κορούα μαζί σου;”. Είπα δεν θα τους απαντήσω, αλλά το πήρα κατάκαρδα. Γιατί να μου πουν έτσι; Αυτοί μπορεί να κάθονται και να περιμένουν ένα επίδομα, εγώ δουλεύω για να βγάλω λεφτά». Και με αφορμή αυτό, αποφάσισε να κάνει το βίντεο για να μας δείξει τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα σε ένα μεταλλικό εργαστήρι, στέλλοντας την ίδια ώρα το μήνυμα πως δεν είναι για λύπηση αλλά αυτή είναι η δουλειά που αγαπά και θέλει να κάνει με μεράκι…

Διαβάστε τη συνέχεια στο REPORTER

Σχετικά νέα

X
Translate »