ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση του Κοινοτικού Συμβουλίου Βορόκληνης για το θέμα της τοποθέτησης ηχοπετασμάτων

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης, με ανακοίνωση του ενημερώνει ότι μετά από αίτημα του Κοινοτικού Συμβουλίου Βορόκληνης και με πρωτοβουλία Βουλευτών της Επαρχίας μας, μελών της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος κ. Χρήστου Ορφανίδη, Πρόδρομου Αλαμπρίτη και Μιχάλη Γιακουμή, ενεγράφη θέμα σχετικά με την προστασία της περιοχής που γειτνιάζει με τον αυτοκινητόδρομο Λιβαδιών – Βορόκληνης – Πύλας, από την ηχορύπανση και η ανάγκη τοποθέτησης ηχοπετασμάτων.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Στη συνεδρία παρέστη ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Βορόκληνης κ. Νεόφυτος Φακοντής, ο οποίος ανέλυσε τα προβλήματα που παρουσιάζονται από την ηχορύπανση στην περιοχή και την ανάγκη τοποθέτησης ηχοπετασμάτων, ώστε να προστατευθούν οι πολίτες που ζουν κοντά στον αυτοκινητόδρομο, από την οχληρία και το θόρυβο αλλά και αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής τους.

Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος θα προχωρήσει φέτος σε νέες μετρήσεις θορύβου, ώστε εάν τα αποτελέσματα θορύβου υπερβαίνουν τα καθορισμένα στη νομοθεσία, να προχωρήσουν τα Δημόσια Έργα στην τοποθέτηση των ηχοπετασμάτων.

Σχετικά νέα

X
Translate »