ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αλλάζει ωράριο το προσωρινό πράσινο σημείο του Δήμου Λάρνακας

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου θα ισχύει το θερινό ωράριο του Προσωρινού Πράσινου Σημείου του Δήμου Λάρνακας, το οποίο λειτουργεί από Τρίτη μέχρι Κυριακή, από τις 6.00 το πρωί μέχρι τις 7.30 το βράδυ, ενώ τη Δευτέρα είναι κλειστό, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος.

Το Προσωρινό Πράσινο Σημείο βρίσκεται επί της οδού Βασίλη Μιχαηλίδη παρά την Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου και το κοινό καλείται όπως το χρησιμοποιεί για την εναπόθεση των αποβλήτων καθώς αυτό συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Στο Προσωρινό Πράσινο Σημείο γίνεται δωρεάν παραλαβή υλικών. Τα υλικά που παραλαμβάνονται είναι πράσινα απόβλητα κήπου, ξυλεία, έπιπλα, μέταλλα, χαρτί και χαρτόκουτα, P. M. D., γυάλινες συσκευασίες, ρουχισμός, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, τηγανέλαια, οικιακές μπαταρίες μέχρι 2kg, λαμπτήρες – φλορέντζες.

Σε περίπτωση που το κοινό επιθυμεί μεταφορά υλικών από την οικία του προς το Προσωρινό Πράσινο Σημείο από συνεργείο του Δήμου Λάρνακας, υπάρχουν χρεώσεις που θα πρέπει να προπληρώνονται στα Γραφεία του Τμήματος Καθαριότητας και στα Γραφεία του Τμήματος Κήπων και Πάρκων στο τηλέφωνο 24658722.

Για πληροφορίες το κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λάρνακας στα τηλέφωνα 24816540, 24816541, 24816542 και 80006500.

Σχετικά νέα

X
Translate »