Εκπαίδευση

Ακόμη ένα μεγάλο βήμα για τη δημιουργία της Σχολής Θαλάσσιων Επιστημών, Τεχνολογίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης στην πολη μας

Με ανάρτηση του ο πρύτανης ΤΕΠΑΚ κος Παναγιώτης Ζαφείρης ενημερώνει για ακόμη ένα μεγάλο βήμα που έγινε σε σχέση με τη δημιουργία της Σχολής Θαλάσσιων Επιστημών, Τεχνολογίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα.

 

Αυτούσια η ανάρτηση

Έχουμε ενημερωθεί από το Υπουργείο Οικονομικών για τη θετική αξιολόγηση της μελέτης που είχαμε ετοιμάσει στις αρχές του έτους για τη δημιουργία της Σχολής Θαλάσσιων Επιστημών, Τεχνολογίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα.

Προχωρούμε άμεσα με τη σύσταση Διεθνούς Συμβουλευτικής Επιτροπής η οποία σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας θα προχωρήσει στην ολοκλήρωση των σχεδιασμών για την κτηριακή ανάπτυξη της Σχολής, και την ολοκλήρωση της σύνταξης των προγραμμάτων σπουδών της. Στοιχεία που θα υποβληθούν στο υπουργείο για να βοηθήσουν στις τελικές αποφάσεις της πολιτείας.

Οι σχεδιασμοί για την κτηριακή ανάπτυξη της σχολής θα λάβουν υπόψη και τους σχεδιασμούς για την κτηριακή ανάπτυξη και του κέντρου αριστείας CMMI. Θα επιδιώξουμε άμεσα συνάντηση με το Δήμο Λάρνακας για συζήτηση των επόμενων μας βημάτων.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »