ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πρώτη συνάντηση για την παρουσίαση του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών

Tην 1η τους συνάντηση με το ΔΣ του Σωματείου πραγματοποίησαν τα μέλη του νεοσύστατου Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πεζοπορικού, ΕΠΑ και ΑΕΚ Λάρνακας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (08/12) στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης.

Εκ μέρους του ΔΣ του Σωματείου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Σωματείου Ντίνος Λευκαρίτης και τα μέλη του ΔΣ Αντρέας Λευκαρίτης και Ιωσήφ Φράγκος. Το παρών του έδωσε και ο προπονητής της ομάδας Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αντρέας Μουσκάλλης.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ Άντρος Καραπατάκης στην σύντομη ομιλία του εξέφρασε την απόλυτη στήριξη και συμπαράσταση στην προσπάθεια του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πεζοπορικού, ΕΠΑ και ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Επίτιμος Πρόεδρος Ντίνος Λευκαρίτης σε σύντομο χαιρετισμό εξέφρασε την χαρά και περηφάνια του που βλέπει αυτούς που το 1994 ξεκίνησαν μαζί την πορεία της ΑΕΚ, να αποτελούν σήμερα τον 1ο Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαριστών Πεζοπορικού, ΕΠΑ και ΑΕΚ Λάρνακας.

Το ΔΣ του Συνδέσμου Παλαιμάχων Πεζοπορικού, ΕΠΑ και ΑΕΚ Λάρνακας αποτελούν οι:

-Γιώργος Κωνσταντίνου (Πρόεδρος)
-Λούης Στεφανή (Aντιπρόεδρος)
-Στέλιος Στυλιανίδης (Γενικός Γραμματέας)
-Κλήμης Αλεξάνδρου (Ταμίας)
-Λευτέρης Ελευθερίου (Μέλος)
-Κούλλης Παύλου (Μέλος)

Σχετικά νέα

X
Translate »