Αθλητικά Νέα

ΑΕΚ: Έχασε άλλο ένα ματς στις λεπτομέρειες

Το 0-1 από την ΑΕΛ μπορεί να συμπεριληφθεί στη λίστα με τα παιχνίδια της ΑΕΚ, που χάθηκαν στις λεπτομέρειες και στο παρά πέντε. Ωστόσο, από πλευράς εμφάνισης δεν δόθηκε συνέχεια μετά το 0-1 από την Ομόνοια και το 2-1 κόντρα στην Ανόρθωση. Προχθές βρέθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού να προσέχει τα νώτα της.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Ίσως οι δύο τριάρες που προηγήθηκαν από τους γαλαζοκίτρινους να υποχρέωσαν τον Σωφρόνη Αυγουστή σε πιο συντηρητικό στυλ παιχνιδιού. Σε συνδυασμό πάντα με το ότι η ομάδα της Λεμεσού κυνηγά το πρωτάθλημα ήταν λογικό να πιέζει όλο και περισσότερο για το προβάδισμα. Έτσι, ενώ ανασταλτικά τα πήγε καλά η ΑΕΚ, καθώς παρά την πίεση δεν επέτρεψε τη δημιουργία κραυγαλέων φάσεων μπροστά από τον Ζοέλ Μολ, υστέρησε δημιουργικά.

Η ήττα έφερε του Λαρνακείς εφτά βαθμούς μακριά από την τέταρτη θέση και η προσπάθειά τους έγινε ακόμη πιο δύσκολη. Όπως και να έχει, όμως, η ζωή συνεχίζεται και από σήμερα αρχίζει η δουλειά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο. Εν τω μεταξύ αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Τάντι, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το προχθεσινό παιχνίδι.

Σχετικά νέα

X
Translate »