Επιχειρήσεις

A.S. Safety Partners: Πέντε χρόνια δημιουργικής παρουσίας

Η Εκπαίδευση στόχος, όραμα και «όχημα» ανάπτυξης

 

Πέντε χρόνια δημιουργικής παρουσίας στα εκπαιδευτικά δρώμενα της Κύπρου, συμπλήρωσε φέτος η εταιρεία A.S. Safety Partners. Πέντε μεστά χρόνια με εκατοντάδες σεμινάρια στην Κύπρο, αφήνοντας το ξεχωριστό στίγμα της στα εκπαιδευτικά δρώμενα όσον αφορά την επιμόρφωση ενηλίκων και την επαγγελματική κατάρτισή τους στην κυπριακή αγορά.

Στελεχωμένη με το πλέον άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, η εταιρεία Safety Partners η οποία εδρεύει στη Λάρνακα, παρέχει στους εκπαιδευόμενους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 

 

Αντώνης Σιαμαήλας, Διευθυντής A.S. Safety Partners

Το όραμα των ανθρώπων της και ιδιαίτερα του Διευθυντή της Αντώνη Σιαμαήλα, είναι η εδραίωση και συνεχής ανάπτυξη της Εταιρείας στην εγχώρια αγορά της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με προμετωπίδα τα σεμινάρια Ασφάλειας και Υγείας στην εργασία. Αποστολή της είναι η εστίαση σε κάθε πελάτη ξεχωριστά, για τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας πλήρους κάλυψης τόσο για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την αύξηση της παραγωγικότητας, όσο και για την εναρμόνισή του με τη νομοθεσία.

 

 

Στη σημερινή εποχή που η αγορά κατακλύζεται από πτυχία και πιστοποιήσεις με τυπικό και όχι ουσιαστικό περιεχόμενο, η Safety Partners  επενδύει στα σωστά πρότυπα, με καινοτόμα προγράμματα που στέκονται αρωγοί στις κυπριακές επιχειρήσεις.

Η Safety Partners προσφέρει προγράμματα και επιχορηγημένα σεμινάρια,  από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ) σε: Πρώτες Βοήθειες, Ασφάλεια και Υγεία, Εκτιμήσεις Κινδύνου,  ADR, EKKO, Management Marketing Strategy, Finance for Non-Financial Managers, Διαχείριση Τροφίμων, Χειρισμός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Οργάνωση και Διοίκηση / Διαχείριση Γραφείου, GDPR – Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Η Safety Partners ως Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ), παρέχει αυτά τα επιχορηγημένα σεμινάρια εκτός από μονοεπιχειρησιακά και ως πολυεπιχειρησιακά για να μπορούν έτσι να τα παρακολουθήσουν και οι εργαζόμενοι σε μικρές επιχειρήσεις.

H εκπαιδευτική μεθοδολογία βασίζεται σε διαδραστικές ασκήσεις, εκπαιδευτικά παιχνίδια, πρωτότυπους και ευχάριστους τρόπους βιωματικής μάθησης, σύμφωνα με τη σύγχρονη θεωρία και πρακτική εκπαίδευσης ενηλίκων.

Η Safety Partners αναπτύσσεται με συνέπεια και υπευθυνότητα στη βάση μιας πελατοκεντρικής προσέγγισης. Διατηρεί πυλώνες συνεργασιών  με επιχειρήσεις και επαγγελματίες ως πάροχος εξειδικευμένων και αξιόπιστων λύσεων εκπαίδευσης.

Παρακολουθεί  στενά την αγορά και αναπτύσσει συνέργειες προκειμένου να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις εξειδικευμένες και συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της.

 

 

Η εταιρεία Safety Partners έχοντας ως φάρο την εκπαίδευση υψηλού επιπέδου και τη συνεχή ανανέωση, βελτίωση και επικαιροποίηση των γνώσεων των εκπαιδευτών της, συμμετείχε πρόσφατα  σε σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών του κορυφαίου Βρετανικού Οργανισμού NUCO.
Αποτελεί σταθερή και αδιαπραγμάτευτη επιδίωξη της Εταιρείας η ουσιαστική παροχή υπηρεσιών για την πραγματική βελτίωση των συνθηκών εργασίας και όχι απλά μια τυπική κάλυψη για την απαίτηση της νομοθεσίας. Οι ενέργειες των ανθρώπων της διέπονται από επαγγελματική δεοντολογία, εμπιστευτικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα με γνώμονα την ποιότητα και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

 

Θεμελιώδης αρχή της εταιρείας είναι η προαγωγή της Επιχειρηματικής Αριστείας σε κάθε πτυχή της δραστηριότητάς της. Στόχοι της Safety Partners είναι η εκπαίδευση ανθρώπων οι οποίοι θα αποκτήσουν την ικανότητα να γίνουν πιο χρήσιμοι και πιο αποτελεσματικοί τόσο για τους εαυτούς τους όσο και για τις ομάδες τους.

Μια κινέζικη παροιμία αναφέρει ότι «όταν σχεδιάζεις για ένα χρόνο, να σπέρνεις σιτάρι. Όταν σχεδιάζεις για μια δεκαετία, να φυτεύεις δέντρα. Όταν σχεδιάζεις για μια ζωή, να καταρτίζεις και να εκπαιδεύεις ανθρώπους.” Και οι άνθρωποι της Safety Partners με τη βασική αυτή φιλοσοφία, υιοθετώντας εκπαιδευτικά μοντέλα και τρόπους, ώστε εν τέλει να αποκομίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλες τις εκπαιδευτικές – συμβουλευτικές διαδικασίες τις οποίες χρησιμοποιούν και αποτελούν την καλύτερη επένδυση για κάθε εταιρεία που διατηρεί ψηλές φιλοδοξίες για ένα καλύτερο αύριο…

Σχετικά νέα

X
Translate »