Going out
Ο γυάλινος κόσμος από το Θέατρο Δέντρο στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας Γ. Λυκούργος
Το Θέατρο ΔΕΝΤΡΟ και η Open Arts, παρουσιάζουν το εμβληματικό έργο του Τέννεσση Ουίλλιαμς ” Ο γυάλινος κόσμος”, σε σκηνοθεσία Θανάση Γεωργίου. Τέσσερεις μοναξιές πίσω από κλειστές πόρτες, τέσσερεις τρόποι να ονειρεύεσαι μια διαφορετική ζωή. Μία μητέρα, η Αμάντα, προσκολλημένη στη δίκη της πραγματικότητα.
Ο γιος της Τομ, ένας ποιητής που εργάζεται σε μια αποθήκη παπουτσιών. Η κόρη της Λώρα, που μια παιδική ασθένεια την άφησε με μία σωματική αναπηρία, βρίσκοντας διαφυγή στη συλλογή της από μικρά γυάλινα ομοιώματα ζώων.
Όλοι τους σημαδεμένοι από την απουσία του πατέρα τους που τους εγκατέλειψε πολύ νωρίς. Το μοναδικό πρόσωπο που αναζωπυρώνει τις ελπίδες της οικογένειας για μια πολυπόθητη έξοδο προς το φως, είναι ο νεαρός Τζιμ. Όμως η φυλακή που ο καθένας έχει φτιάξει για τον εαυτό του αποδεικνύεται πολύ πιο ισχυρή από όσο είχαν φανταστεί.
Παίζουν: Σοφία Καλλή, Ανδρέας Κούτσουμπας, Μαρία Κωνσταντίνου, Θανάσης Γεωργίου, Σταύρος Δημόπουλος.
Σ 13 Δεκ, Θέατρο Δέντρο, Λευκωσία, 20.30 / Παρ 9 Ιαν, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30 / Τετ 14 Ιαν, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας Γ. Λυκούργος, 20.30 / Παρ 16 Ιαν, Μαρκίδειο Θέατρο Πάφος, 20.30.
Εισιτήρια: SoldOutTickets

03/12/2025