Κινηματογράφος

5… διαφορετικές χριστουγεννιάτικες ταινίες!

Γιατί Χριστούγεννα δεν είναι μόνο το “Home Alone”

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Χριστούγεννα χωρίς το “Home Alone” γίνεται; Μα φυσικά!

Αν θέλεις και εσύ μια εναλλακτική πρόταση για την περίοδο των γιορτών, εμείς σου ετοιμάσαμε μια λίστα με… διαφορετικές χριστουγεννιάτικες ταινίες!

Le père Noël est une ordure (1982)

Δύο υπάλληλοι τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης την παραμονή των Χριστουγέννων, εμπλέκονται στις πιο τρελές καταστάσεις που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Gremlins (1984)
Μην τα βρέξετε, μην τα ταΐσετε μετά τα μεσάνυχτα, όχι δυνατά φώτα. O Billy (Zach Galligan) όταν δέχτηκε από τον πατέρα του τον αξιαγάπητο Gizmo ως χριστουγεννιάτικο δώρο, δεν φανταζόταν τον πανικό που θα ακολουθούσε…

Die Hard (1988)

Χριστούγεννα στο Λος Άντζελες και ο σκληροπυρηνικό αστυνομικός John McLane (Bruce Willis) εξολοθρεύει μία ομάδα τρομοκρατών και γίνεται ο απόλυτος… Άγιος Βασίλης.

Edward Scissorhands (1990)

Ο Tim Burton σκηνοθετεί τον Johnny Depp (ως Ψαλιδοχέρη) και τη Winona Ryder σε μια ρομαντική χριστουγεννιάτικη ιστορία διαφορετική από τις άλλες.

Office Christmas Party (2016)

Αυτό το χριστουγεννιάτικο εταιρικό πάρτυ δεν περιλαμβάνει δώρα, φαγητό, κάλαντα και ζεστή φιλική ατμόσφαιρα, αλλά μπόλικη τεκίλα, σέξι στρίπερ, ναρκωτικά και ζημιές εκατομμυρίων!

Σχετικά νέα

X
Translate »