Viral

Φωτογραφίες και βίντεο: Η πιο ρεαλιστική αποτύπωση του ολέθρου από τη φωτιά στο Μάτι

Άνθρωποι αγκαλιασμένοι βρίσκονταν στη θάλασσα για να γλιτώσουν από τις πύρινες φλόγες – Συγκλονιστικές εικόνες που δημοσίευσε χρήστης των social media

«Ζήσαμε την κόλαση και τον θάνατο». Με αυτά τα λόγια περιγράφει η Έλια Κάλλια τα όσα βίωσε το απόγευμα της Δευτέρας στο Μάτι, όταν ξαφνικά βρέθηκε ανάμεσα σε ανθρώπους που πάλευαν να γλιτώσουν τη ζωή τους.

Η κυρία Κάλλια δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες που αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα των όσων εκτυλίχθηκαν τις τραγικές εκείνες στιγμές.

Άνθρωποι που βρίσκονταν αγκαλιασμένοι στη θάλασσα προσπαθούσαν να σωθούν από τις φωτιές. Μανάδες που κρατούσαν στην πλάτη το παιδί τους, ενώ κάποιοι κουβαλούσαν μαζί τους ό,τι προσπάθησαν να διασώσουν από τις φλόγες. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έβαζαν ένα πανί στο στόμα και τη μύτη τους για να διευκολυνθούν στην αναπνοή.

Γύρω τους υπάρχουν καπνοί που κάνουν αποπνικτική την κατάσταση, ενώ οι ακτές έχουν γεμίσει με φλόγες.

«Ζήσαμε την κόλαση και τον θάνατο. Παρακαλώ αναδημοσιεύσετε τις φωτογραφίες μήπως βοηθήσουμε ανθρώπους να βρουν τους δικούς τους. Σχόλια και like δεν χρειάζονται», γράφει η κυρία Κάλλια στο Facebook.

matitrgd007
matitrgd006
matitrgd005
matitrgd004
matitrgd003
matitrgd002
matitrgd001

 

Posted by Elia Kallia on Saturday, July 28, 2018

 

Posted by Elia Kallia on Saturday, July 28, 2018

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά νέα

X
Translate »