Going out

Το Re.Buke Lounge αλλάζει ολοκληρωτικά τον εξωτερικό του χώρο και φέρνει κάτι διαφορετικό στο Μακένζυ φέτος το καλοκαίρι

Το 2017 ήταν καθοριστικό για το Re.Buke Lounge αφού πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει εντελώς το εσωτερικό του μαγαζιού με κύριο σκοπό του να καθιερωθεί ως ένα αγαπητό στέκι που θα ικανοποιεί κάθε γούστο.

Η αλλαγή που έγινε ήταν ολοκληρωτική και ήταν αρκετή για να κάνει το μαγαζί να είναι προσιτό όλες τις ώρες τις ημέρας. Ένας νέος ζεστός χώρος για το χειμώνα που μπορεί ο καθένας να πίνει τον καφέ του, να απολαμβάνει το μεσημεριανό ή βραδινό δείπνο του αλλά φυσικά θα μπορεί και να χαλαρώνει με ένα ποτό το βράδυ.

Αλλάζει ολοκληρωτικά ο εξωτερικός του χώρος

Η ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου του Re.Buke Lounge ήταν αρκετή για να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και να το εντάξει στις ποιοτικές επιλογές για έξοδο στην πόλη. Φέτος σειρά παίρνει η ριζική αλλαγή του εξωτερικού χώρου του μαγαζιού η οποία αναμένεται να συζητηθεί. Η σελίδα μας έχει στην κατοχή της το νέο look όμως για την ώρα δεν θα παρουσιάσουμε κάτι. Αρκεί μόνο να αναφέρουμε ότι κάτι όμοιο του δεν υπάρχει καθώς οι ιδιοκτήτες του καταστήματος επένδυσαν σημαντικά στο να αλλάξουν πλήρως το χώρο και να φέρουν το διαφορετικό στην παραλία Μακένζυ, κάτι που πέτυχαν και πέρυσι με τον εσωτερικό του χώρο.

 
Το Μακένζυ όπως γνωρίζουμε είναι ο απόλυτος προορισμός της πόλης μας για το καλοκαίρι, έτσι με την νέα ατμόσφαιρα την οποία θα δημιουργήσει το Re.Buke Lounge θα γίνει ένας τόπος ο οποίος θα λατρευτεί και θα τιμηθεί ιδιαίτερα. Οι καλοκαιρινές ηλιόλουστες μέρες δίπλα από τη θάλασσα θα είναι μαγευτικές και θα τιμώνται ιδιαίτερα από τον κόσμο της Λάρνακας και όχι μόνο που και φέτος θα κατακλύσει το Re.buke.

 

Οι εργασίες όπως φαίνεται και στις πιο κάτω φωτογραφίες είναι σε πλήρη εξέλιξη και ο νέος χώρος θα είναι έτοιμος σύντομα και θα είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τους εκλεκτούς του πελάτες.

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »