Αυτοκίνητο

Το Hyundai IONIQ έτοιμο να κατακτήσει τους δρόμους της Ευρώπης!

Στην Κύπρο καταφθάνει εντός ημερών η υβριδική του έκδοση

Αυτό το καλοκαίρι, το IONIQ Plug-in hybrid της Hyundai αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στην Ευρώπη. Το IONIQ κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις: υβριδικό, ηλεκτρικό και συνδυασμός των δύο (Plug-in hybrid). H έκδοση Plug-in hybrid διαθέτει σημαντικές επιδόσεις: αυτονομία 63 χιλιομέτρων με ηλεκτρική οδήγηση, ρύπους 26γρ./χλμ και κατανάλωση 1,1λ/100χλμ (συνδυασμένος κύκλος).

Το νέο μοντέλο θα βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους των ευρωπαϊκών πόλεων, αφού έχει ήδη εξασφαλίσει αριθμό διακρίσεων τη χρονιά που πέρασε. “Με την άφιξη του IONIQ Plug-in στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι, ολοκληρώνουμε την οικογένεια του συγκεκριμένου μοντέλου, που θα είναι διαθέσιμο σε όλους για να την απολαμβάνουν!”, δήλωσε ο Jochen Sengpiehl, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της Hyundai Motor Europe. “Με την επιλογή τριών εκδόσεων, το IONIQ αποτελεί μοναδική προσφορά – χωρίς συμβιβασμό στο σχεδιασμό, την οδηγική απόλαυση και την τεχνολογία επικοινωνίας, σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή του. Είναι ένα αυτοκίνητο, πραγματικά κατασκευασμένο για να είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον”, ολοκλήρωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Χαράλαμπο Παπαχαραλάμπους, brand manager της Hyundai στην Κύπρο, στην Κύπρο, εντός των επόμενων 10 ημερών θα καταφθάσει η υβριδική έκδοση του IONIQ. Η ηλεκτρική έκδοση αναμένεται να καταφθάσει τον Σεπτέμβριο, ενώ το Plug-in hybrid προς το τέλος του χρόνου.

Από πέρυσι, το υβριδικό IONIQ έχει αποσπάσει 13 ευρωπαϊκές διακρίσεις, με μερικές να είναι τίτλοι “Αυτοκίνητο της Χρονιάς” για τις όλες επιδόσεις του, ένα βραβείο Red Dot Design 2016 και
5 αστέρια στις δοκιμές ασφαλείας Euro NCAP.

Επιπρόσθετα από την εργοστασιακή εγγύηση 5 χρόνων με απεριόριστα χιλιόμετρα, η Hyundai προσφέρει για το IONIQ εγγύηση 8 χρόνων / 200.000 χιλιομέτρων για την μπαταρία του.

Σχετικά νέα

X
Translate »