ΑΕΚ

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ: Παραμένει στον πάγκο ο Laszlo Hollosy

H διοίκηση της ΤΕΧΝΟΙΚΙΑ ΑΕΚ με ανακοίνωση της ενημερώνει για τη σύνθεση του τεχνικού επιτελείου για τη νέα σεζόν 2017-18.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ούγγρο Προπονητή Laszlo Hollosy για την επερχόμενη αθλητική περίοδο 2017 – 2018. Τον Ούγγρο Προπονητή μας θα πλαισιώνουν οι Βοηθοί Προπονητές Ιάκωβος Κουμή και Παντελής Φελλάς.

Επίσης, αντιλαμβανόμενοι πλήρως την ανάγκη για ακόμη μεγαλύτερη αξιοποίηση-εξειδίκευση και ενδυνάμωση των Αναπτυξιακών μας Τμημάτων και Ακαδημιών ανακοινώνουμε την πρόσληψη του κου Κώστα Παναγίδη στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή Αναπτυξιακών και Ακαδημιών του Πετοσφαιρικού μας Τμήματος.

Ο κος Κώστας Παναγίδης (Βοηθός Προπονητής στην Εθνική Γυναικών) θα αναλάβει την επίβλεψη και καθοδήγηση των Προπονητών μας, των αθλητριών μας και θα εχει άμεση επαφή και συνεργασία με την Προπονητική Ομάδα της Γυναικείας Ομάδας με στόχο τον εμπλουτισμό της με αθλήτριες από τα αναπτυξιακά τμήματα μας.

Τέλος το Δ.Σ.του Τμήματος μας ανακοινώνει τους Προπονητές των ομάδων μας:

Χρίστος Αμύρωτος ( Φάνου) U18
Χρίστος Αμύρωτος ( Φάνου) U16
Χρίστος Αμύρωτος (Μάριου) U16B
Κυριάκος Μυλωνά U14
Μάριος Αμύρωτος U12
Θεοδόσης Καρκίδης Ακαδημίες
Σοφία Τσαγγαρίδου Ακαδημίες
Ελένη Μοσφιλιώτη Ακαδημίες

Το Δ.Σ. της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας εύχεται σε όλους κάθε επιτυχία στο δύσκολο τους έργο και τους διαβεβαίωνει για την πλήρη στήριξη του στο έργο τους.

Σχετικά νέα

X
Translate »