Bars

Τα 6 νέα μαγαζιά που θα αγαπήσει η Λάρνακα

Έξοδος για καφέ, ποτό και φαγητό στα ολοκαίνουργια στέκια της πόλης μας

Τα έξι υποσχόμενα στέκια που άνοιξαν πολύ πρόσφατα στην πόλη του Ζήνωνα και θα μας απασχολήσουν.

Για κοκτέιλ και ποτό

Rum Tree
Αν αγαπάς το ρούμι και τη λεπτομέρεια στα κοκτέιλ αυτό θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου στέκι. Χωμένο σε μία μικρή καταπράσινη αυλή στην Πλατεία Ευρώπης το Rum Tree θα σε μυήσει στον μεθυστικό κόσμο του ρουμιού. Ένας χώρος που θα σε ταξιδέψει σε μέρη εξωτικά με τη διακόσμησή του και θα σε ανταμείψει με την ατμόσφαιρα και τα ποτά του. Η κάβα του μαγαζιού περιλαμβάνει πάνω από 70 είδη ρουμιού τα οποία μπορείς να απολαύσεις σε ένα Caribbean tropical σκηνικό μαζί με καλή παρέα. Μία κάρτα από signature κοκτέιλ σε περιμένει για να βρεις εκείνο που σε ικανοποιεί γευστικά τα οποία έχουν ως βάση το ρούμι φυσικά, το τζιν, τη βότκα και το ουίσκι.
(Χωρίς τηλέφωνο) Λεωφ. Αθηνών, Πλατεία Ευρώπης, Λάρνακα. Δ-Πεμ 19.00-01.00 & Παρ-Κυρ 19.00-02.00.

Κυκεών
Ένα νέο, καλοκαιρινό μαγαζί ήρθε να προστεθεί στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής του Μακένζυ στη Λάρνακα. Πρόκειται για ένα all day μπαρ με το ξεχωριστό όνομα Κυκέων που έρχεται να μας δώσει μία νέα επιλογή για τη διασκέδασή μας δίπλα στη θάλασσα. Το μαγαζί σερβίρει από νωρίς το καφεδάκι, τα μεσημέρια δροσερά κοκτέιλ και μεγάλη ποικιλία από μπύρες ενώ το βράδυ η διασκέδαση κορυφώνεται με guest Djs σε ελληνικά και ξένα ακούσματα. Ένας χώρος όπου κυριαρχεί το λευκό χρώμα, με ξύλινα high stools και τραπέζια στην εξωτερική ξύλινη βεράντα ενώ στο εσωτερικό υπάρχει επένδυση από πέτρα. Ένα κατάλευκο μπαρ σε συντροφεύει και σου σερβίρει αλκοολούχα ποτά ενώ εσύ θα ρεμβάζεις τη θάλασσα και θα κάνεις ανέμελες βουτιές.
(96477772) Παραλία Μακένζυ, Λάρνακα. Δ-Κ 09.00-02.00.

Για ποτό, καφέ και φαγητό

Sea Joy
Η νέα άφιξη της Πιαλέ Πασά έχει θέα τη θάλασσα, σε φιλοξενεί στο μικρό της Roof Garden για να βιώσεις ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και σου σερβίρει ποτό, καφέ και φαγητό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Το menu περιλαμβάνει γεύσεις που ίσως δεν έχεις δοκιμάσει πουθενά αλλού! Οι δροσερές φρέσκες σαλάτες του σε περιμένουν να τις απολαύσεις, όπως επίσης το περιζήτητο burger και οι εντυπωσιακές δημιουργίες του chef με βάση το ψωμί! Νόστιμες και ταυτόχρονα χορταστικές είναι οι μακαρονάδες από θαλασσινά, τα δελεαστικά platters του και τα σπιτικά γλυκά που δεν μπορείς να αντισταθείς.
(24621222) Πιαλέ Πασά 130, Λάρνακα. Δ-Κ 09.00-01.00.

Bolivar House
Είναι όντως ωραία η ιδέα ενός μαγαζιού με πιάτα από μια ενότητα πρώτων υλών που κρατούν εν γένει high profile, αλλά παίζουν άνετα σε όλη τη γαστρονομική γκάμα μεταξύ ρουστίκ και σοφιστικέ. Ο λόγος για το ‘Bolivar House’ το οποίο άνοιξε τις πύλες του πρόσφατα στην Πιαλέ Πασά στη Λάρνακα, σε ένα ανακαινισμένο αρχοντικό λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα. Ένα all day μαγαζί με θέα τη θάλασσα που σερβίρει πιάτα από τη διεθνή-μεσογειακή κουζίνα ενώ το μπαρ θα σου φτιάξει φροντιμένα κοκτέιλ και ξεχωριστά αλκοολούχα ποτά. Θα περάσεις καλά και θα το διασκεδάσεις με τις μουσικές επιλογές των djs που φιλοξενεί κάθε σαββατοκύριακο το μαγαζί.
(24664411) Πιαλέ Πασά 54, Λάρνακα. Δ-K 10.00-02.00.

Island
Το Island είναι ένας νέος χώρος κοντά στην πιο πολυσύχναστη περιοχή της Λάρνακας, την παραλία του Μακένζυ, έτοιμος να ξεχωρίσει ως ένα ‘νησί’ απόλαυσης και ψυχαγωγίας. Ένας φρέσκος και άνετος χώρος που δίνει την αίσθηση πολυτέλειας και ηρεμίας, αφού η θάλασσα κυριολεκτικά… τον αγγίζει! Συνδυάζοντας το Bar & Resto, το οποίο παρέχει τις υπηρεσίες του από το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ και παράλληλα το άνετο, διάχυτο από φινέτσα και στυλ boutique hotel με τις 18 σουίτες, με την άπλετη θέα του προς τη θάλασσα. Το παραθαλάσσιο μπαρ του χώρου σου φτιάχνει πρωτότυπα κοκτέιλ, σου σερβίρει σαμπάνια και φρέσκα φρούτα. Διασκέδασε σε lounge διάθεση στην παραλία του Island με την ξεχωριστή μεσογειακή κουζίνα του.
(24664430) Πιαλέ Πασά 25, Λάρνακα. Δ-Κ 09.00-02.00.

Για καφέ και γλυκό στην επ. Λάρνακας

Ώρα για γλυκό
Κάπου εκτός της πόλης της Λάρνακας στην επαρχία και πιο συγκεκριμένα στα Πάνω Λεύκαρα άνοιξε πολύ πρόσφατα ένα χαριτωμένο μαγαζάκι. Κάπου στα σοκάκια του γραφικού χωριού θα συναντήσεις το ιδιαίτερο ζαχαροπλαστείο «Ώρα για γκυκό» της Βασιλικής. Ένα χώρος που αγαπά τα cupcakes, τα cookies, τα διάφορα κέικ και όλα όσα θα γλυκάνουν τον ουρανίσκο σου φτιαγμένα με σπιτικό τρόπο και αγνά υλικά. Μικρά τραπεζάκι θα σε φιλοξενήσουν για να απολαύσεις καφεδάκι, σπιτική λεμονάδα και πορτοκαλάδα και άλλα ροφήματα. Να μία καλή αφορμή για βόλτα μέχρι τα Λεύκαρα!
(96768937) Πάνω Λεύκαρα , Λάρνακα. Δ-Παρ 10.30-19.00, Σ-Κ 11.00-20.00.

time out

Πηγή: timeoutcyprus.com

Σχετικά νέα

X
Translate »