Viral

Τα στοργικά φιλιά της επανένωσης του Σύρου πατέρα με τα παιδιά του

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες από την Κύπρο που κάνουν τον γύρο του κόσμου

Τον γύρο του κόσμου κάνουν φωτογραφίες από την Κύπρο την στιγμή που Σύρος πατέρας που βρίσκεται εδώ και καιρό στο νησί μας, συναντά τα παιδιά του και την γυναίκα του στον προσωρινό χώρο φιλοξενίας των προσφύγων στην Κοκκινοτριμιθιά.

Τα 4 του παιδιά και η γυναίκα του έφθασαν στην Κύπρο το βράδυ της Κυριακής μαζί με τους υπόλοιπους 300 μετανάστες που έφτασαν ανοιχτά Πάφου με δύο πλοιάρια και διασώθηκαν από την κυπριακή αστυνομία στο λιμανάκι του Λατσιού και τον Πύργο Τυλληρίας. Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στον χώρο φιλοξενία στην Κοκκινοτριμιθιά.

Ο Αmmar Hammasho βρέθηκε έξω από τον χώρο φιλοξενίας για να δει φυσικά την οικογένεια του. Τους χώρισε η φρίκη του πολέμου και επανωνήθηκαν μετά από αρκετό καιρό. Με ρίσκο για την ίδια τους την ζωή η μητέρα και τα παιδιά μπήκαν στις βάρκες και έφτασαν τελικά στην Κύπρο. Ο Ammar κατάγεται από την πόλη Idlib  της Συρίας και έχασε και ένα παιδί του στον πόλεμο.

Οι συγκλονιστικές στιγμές της επανένωσης του πατέρα με τα παιδιά και την σύζυγο του απαθανατίστηκαν από τον φωτογράφο του Reuters και κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Φιλά τα παιδιά του στοργικά και με αισθήματα ανακούφισης που η οικογένεια του είναι τώρα ασφαλής.
Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση συνελήφθησαν 5 άτομα. Κάθε ένας από τους 300 μετανάστες πλήρωσε 2000 δολάρια για το ταξίδι της… σωτηρίας.

Πηγή:
Φωτογραφίες: Reuters, Με πληροφορίες από dailymail

Σχετικά νέα

X
Translate »