Bars

Ραντεβού στο μαγαζί που αγάπησε η Λάρνακα!

Το new entry της Πιαλέ Πασά με την πανέμορφη θέα και τα φροντισμένα κοκτέιλ 

Υπάρχει μία ομάδα φίλων της Λάρνακας στο facebook με το όνομα «Η Λάρνακα αλλάζει και μας αρέσει». Και αυτό είναι αλήθεια. Τα νέα μαγαζάκια, το ανανεωμένο παραλιακό μέτωπο της πόλης και ο αέρας της αλλαγής που πνέει τα τελευταία χρόνια στην πόλη του Ζήνωνα μας προϊδεάζει πλέον θετικά για αυτή την μικρή παραλιακή πόλη της Κύπρου.

time out

Μία καινούργια άφιξη ήρθε τις τελευταίες εβδομάδες να προστεθεί στη λίστα με τα στέκια της πόλης. Πρόκειται για ένα πολύ γουστόζικο μαγαζάκι στην πανέμορφη Πιαλέ Πασά που έχει μαγευτική θέα τη θάλασσα.

13692449_499107506946935_6452996008300431658_n

Η διακόσμηση του μαγαζιού είναι industrial, βασίζεται στο μπετόν συνδυάζεται με ξύλο και μέταλλο. Το όμορφο αυτό παραλιακό all day μαγαζί ονομάζεται Sea Joy και θα σου σερβίρει από νωρίς το πρωί καφεδάκι και αργότερα πιάτα μεσογειακής κουζίνας για γεύμα και δείπνο ενώ το μπαρ του θα σου φτιάξει χρωματιστά κοκτέιλ και αλκοολούχα ποτά για να απολαύσεις με την παρέα.

Ένα στέκι για έξοδο από το πρωί μέχρι και το βράδι δίπλα από το κύμα σε μία από τις ωραιότερες πλευρές της Λάρνακας όπου απλώνεται μπροστά σου η ομορφιά της θάλασσας και τα παιχνιδίσματά της με τον ουρανό.

Opening party
Σημείωσε πως το Sea Joy θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 22 Ιουλίου ένα μεγάλο opening party από τις 20.00 μέχρι και τα ξημερώματα για να γιορτάσει την έναρξη της λειτουργίας του.

time out.gif2

Σχετικά νέα

X
Translate »