Έχουμε θέμα

Παράπονο Δημότη: Απρεπές συμπεριφορά από υπάλληλο του Δήμου…”Πιάστε αυτούς που ψηφίσατε”

Με το παρών κείμενο θα ήθελα να εκφράσω το παράπονο μου για ένα συμβάν που μου έτυχε προσωπικά.

Δυστυχώς αναγκάζομαι να προβώ σε δημοσίευση του θέματος καθώς, μετά από αρκετές προσπάθειες που έχω κάνει μέσω του Δημαρχείου δεν έχω καταφέρει να βρω την ανάλογη κατανόηση αλλά και το σεβασμό από τα άτομα που έχω αποταθεί και θα αναφερθώ πιο κάτω.

Διατηρώ μια επιχείρηση στις Φοινικούδες και για την οποία ουδέποτε είχα προβλήματα με τη λειτουργία της και πάντοτε λειτουργούμε στα πλαίσια της νομιμότητας και με σεβασμό απένατνι στους ανταγωνιστές μας, αλλά και στους κανόνες που μας επιβάλλει ο Δήμος Λάρνακας.

Το διπλανό μας κατάστημα μετά από αλλαγή ιδιοκτησίας έχει προβεί σε κάποιες αλλαγές που αφορούν κυρίως τον εξωτερικό χώρο.

Ως γνωστόν κατα μήκος του πεζόδρομου των Φοινικούδων υπάρχουν προσβάσεις πυρασφάλειας ενδιάμεσα των καταστημάτων και όπως έυκολα μπορεί κάποιος να αντιληφθεί , αυτές οι προσβάσεις χρησιμοποποιύνται για να μπορέσει να δράσει η πυροσβστική σε περίπτωση πυρκαγιάς. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες στην προκειμένη περίπτωση η πρόσβαση πυρασφάλειας απλά δεν υπάρχει πλέον και αυτό είναι κάτι που επηρεάζει και τη δική μας επιχείρηση.

Όλοι δίπλα στο μικρό Στυλιανό

Αποταθήκαμε στο Δημαρχείο για το θέμα, που είναι και η αρμόδια αρχή και μετα λύπης μας ήρθαμε αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή συμπεριφορά. Συγκεκριμένα μετά από συνάντηση για τη θέμα με τον πολιτικό μηχανικό του Δήμου, λάβαμε μια απάντηση η οποία δεν τιμά το Δήμο και σίγουρα δεν δείχνει κανένα ίχνος σεβασμού.

Η απάντηση που λάβαμε τον πολιτικό μηχανικό του Δήμου μετά από τηλεφνική επικοινωνία που έιχαμε ήταν…’’να πάτε σε αυτούς που ψηφίσατε να τους πουν να τα χαλάσουν’’.

Αυτή είναι η αντιμετώπιση και ο σεβασμός που δείχνουν στον φορολογούμενο δημότη.

Σημείωση: Τα παράπονα δημοτών δημοσιεύονται όπως αποστέλλονται στη σελίδα μας νοουμένουότι δεν χρησιμοποιούν ύβρεις και λόγια τα οποία είναι προσβλητικά. Μπορείτε να μας αποστέλλετε τα παράπονα σας στο parapona@cityoflarnaka.com

DSC08238 (Small)

 

Όπως πρέπει να είναι οι προσβάσεις πυρασφάλειας

DSC08237 (Small)

Σχετικά νέα

X
Translate »