Breaking News

Αθλητικά Νέα

Πρεμιέρα για τους Larnaka Bulls στην υδατοσφαίριση

Το πρωτάθλημα (ανδρών, νέων και παίδων) θα διεξαχθεί σε 14 αγωνιστικές σε δύο γύρους, ενώ ενδιάμεσα του δευτέρου γύρου έχει προστεθεί και πρωτάθλημα μίνι παίδων.

Ο Ναυτικός Ομιλος Λάρνακας κατεβαίνει στο πρωτάθλημα φέτος για να κατακτήσει το πρωτάθλημα των παίδων . Η αμάδα των παίδων μας φέτος παρουσιάζεται πολύ δυνατή και αυτό οφείλετε στη πολύ καλή δουλειά που έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Η ομάδες του πόλο δεν μπορούν να στηθούν από την μια μέρα στη άλλη θέλει χρόνο ,υπομονή, και σκληρή δουλειά από όλους . Και σε αυτό ο όμιλος μας το πέτυχε απόλυτα διότι είχε και έχει στην δύναμη του τα κατάλληλα άτομα , καλούς προπονητές και παράγοντες. Τα παιδιά αυτά προπονούνται και αγωνίζονται μαζί τα τελευταία 5 χρόνια και θα αποτελέσουν μελλοντικά την ραχοκοκαλιά των ομάδων του ΝΟΛΑ . Ο νέος μας προπονητής Γιάννης Ιωάννου πήρε την σκυτάλη από τον Τάσο Τσικάρι εργάζεται σκληρά για να συνεχίσει επάξια το έργο που αρχίσαμε εδώ και 4 χρόνια.

Η αμάδα των ανδρών μας καλείται να αντιμετωπίσει αντίπαλες ομάδες που έχουν στις δύναμη τους από ένα μέχρι και τέσσερεις ημιεπαγγελματίες υδατοσφαιριστές . Αρχίζουμε τις υποχρεώσεις της αντιμετωπίζοντας την Κυριακή στις 13,15 την αμάδα της Λεμεσού Στο παιχνίδι της αγωνιστικής θα σφυρίξει και ο Ελλαδίτης διεθνής διαιτητ ής Γιώργος Σταυρίδης.
Όσον αφορά την αμάδα των νέων μας, στόχος είναι η διεκδικήσει και κατάκτηση της τρίτης θέσης και στην κατηγορία των μίνι παίδων η κατάκτηση του κυπέλλου για μια ακόμη φορά.
Το πρόγραμμα της Κυριακής
Λάρνακα –Λεμεσός Νέων 10:00
Λάρνακα –Λεμεσός Παίδων 11:45
Λάρνακα –Λεμεσός Ανδρών 13:15

Σχετικά νέα

X
Translate »