Coffee

Πλησιάζει η ώρα του Estrella Larnaca

Μάθαμε πότε, πού ανοίγει και ότι θα στεγάζεται σε ένα πανέμορφο παλιό αρχοντικό με εσωτερική αυλή

To δημοφιλές θεσσαλονικιώτικο μαγαζί, με το θρυλικό μπουγατσάν, που η φήμη του έφτασε μέχρι τους New York Times ήρθε για να μείνει για τα καλά στην Κύπρο και να επεκταθεί σε ολόκληρο το νησί. Μετά την επιτυχημένη πορεία του Estrella Limassol που άνοιξε πέρσι ακόμα δύο καταστήματα ετοιμάζονται στην Κύπρο. Όπως γράψαμε πριν από μερικές εβδομάδες το δεύτερο μαγαζί του Estrella ανοίγει τον Ιούνιο στην Πάφο. Διάβασε εδώ περισσότερα.

Tο τρίτο κατάστημα του Estrella που ετοιμάζεται πυρετωδώς για να ανοίξει μέχρι τα τέλη Ιουνίου αρχές Ιουλίου.

Το τρίτο Estrella ανοίγει λοιπόν στην Λάρνακα, πολύ κοντά στις Φοινικούδες, στην οδό Νικόλαου Λανίτη, πολύ κοντά στο δημαρχείο της πόλης. Το νέο Estrella παρουσιάζει μία ιδιαιτερότητα που θα το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Θα στεγάζεται σε ένα πανέμορφο, παλιό αρχοντικό σπίτι, με εσωτερική αυλή και θα έχει μία πιο κλασική προσέγγιση όσον αφορά στη διακόσμησή πράγμα που θα το κάνει ένα από τα ωραιότερα μαγαζιά της αλυσίδας των Estrella.

Ετοιμάσου λοιπόν να γευτείς το φημισμένο μπουγατσάν και τα υπόλοιπα πιάτα του Estrella σύντομα και στη Λάρνακα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Time Out το Estrella αναμένεται να ανοίξει και στη Λευκωσία μέσα στους επόμενους μήνες.

Σχετικά νέα

X
Translate »