Επιχειρήσεις

Πέρυσι το ξεκίνησαν, φέτος έγιναν θεσμός τα Θεοφάνεια στο Princess Beach Hotel

Γράφει το City of Larnaka

Πέρυσι τέτοια μέρα γράφαμε για την πρωτότυπη ιδέα που είχε η διεύθυνση του Princess Beach Hotel να διοργανώσει τα δικά του Θεοφάνεια στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Με την ευκαιρία της σημερινής γιορτής των Θεοφανίων, η διεύθυνση αποφάσισε να κάνει τα δικά της Θεοφάνεια και μέσα από αυτή την ενέργεια να συνδυάσει και τον καθιερωμένο αγιασμό που συνηθίζεται σε έτσι περιπτώσεις. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη κίνηση η οποία σίγουρα προκάλεσε το ενδιαφέρον και των τουριστών που παραθερίζουν αυτήν την περίοδο στο ξενοδοχείο, προσφέροντας τους μια όμορφη εμπειρία, αναδεικνύοντας παράλληλα τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.

Να τονίσουμε ότι η πρωτότυπη αυτή ιδεά ξεκίνησε πέρυσι όπου η διεύθυνση σκέφτηκε να προχωρήσει με αυτή την ενέργεια με στόχο να καταστεί θεσμός για τη ξενοδοχειακή μονάδα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της διαχειρίστριας εταιρείας κ. Μάριο Πολυβίου μας ανέφερε πως ‘‘ προχωρήσαμε σε αυτή την πρωτότυπη ενέργεια πέρυσι συνδυάζοντας τον αγιασμό για την ανακαίνιση της μονάδας και τιμώντας παράλληλα την ημέρα των Θεοφανίων και ήταν μια πολύ όμορφη ενέργεια η οποία άρεσε και στους πελάτες μας, όπου τους δώθηκε και η ευκαιρία να ζήσουν το έθιμο. Φέτος καλέσαμε περισσότερο κόσμο ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του. Πλέον για το ξενοδοχείο η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι θεσμός και κάθε χρόνο θα έχουμε τα δικά μας Θεοφάνεια.”.

Image may contain: one or more people, sky, house and outdoor

Image may contain: one or more people, sky, tree, beard and outdoor

Image may contain: one or more people, pool, swimming and outdoor

Image may contain: 1 person, pool, swimming, sky and outdoor
princ4

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »