Viral

Οι ηθοποιοί του «Βιβλίου της Ζούγκλας» φωτογραφίζονται με τα ζώα που υποδύονται [εικόνες & βίντεο]

Με τα σημερινά κινηματογραφικά μέσα, το Jungle Book επιστρέφει και αναμένεται να είναι μοναδικό, μιας και ήδη από το πρώτο trailer παρακολουθούμε μια εντυπωσιακή αποτύπωση των ηρώων, που τους κάνει να μοιάζουν αληθινοί.

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα μία σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες που δείχνουν τους διάσημους ηθοποιούς δίπλα στα ζώα που ερμηνεύουν φωνητικά στην συγκεκριμένη ταινία. Έτσι, βλέπουμε τον Idris Elba δίπλα στον Shere Khan, την Scarlett Johansson ως Kaa, τον Christopher Walken ως King Louie, τον Giancarlo Esposito ως Akela, τη Lupita Nyong’o ως Raksha, τον Ben Kingsley ως Bagheera.

Η ταινία αυτή είναι η πρώτη από τα δύο φιλμ που βασίζονται στο μυθιστόρημα του Joseph Rudyard Kipling. Η πρώτη, βασισμένη περισσότερο στην animation εκδοχή του 1967 είναι η εκδοχή της Disney, ενώ η δεύτερη είναι σκηνοθετημένη από τον Andy Serkis. Το Jungle Book θα κυκλοφορήσει στις 15 Απριλίου στους κινηματογράφους σε σκηνοθεσία του Jon Favreau.

– See more at: http://mag.sigmalive.com/article/6500/oi-ithopoioi-toy-vivlioy-tis-zoygklas-fotografizontai-me-ta-zoa-poy-ypodyontai-eikones#sthash.fabiyjnM.dpuf

Σχετικά νέα

X
Translate »