Bars

Νύχτα-μέρα στα bars της Λάρνακας

17 all day μπαράκια που συνδυάζουν ποτό και φαγητό στα ανατολικά της Κύπρου 

Η παραλιακή πόλη της Λάρνακας τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει πολύ καλές επιλογές για έξοδο, μικρά μαγαζάκια, καλό φαγητό και όμορφα μπαράκια είτε παραλιακά είτε πιο κεντρικά στην πόλη.

Τι καλύτερο από τα μπαράκια της πόλης τους καλοκαιρινούς μήνες για ποτό με την παρέα και δροσερά cocktail αλλά μπορείς κάποια από αυτά να τα επιλέξεις για γεύμα ή και δείπνο με φαγητό πολύ καλών επιδόσεων.

To Time Out σου προτείνει μία λίστα από αγαπημένα μαγαζιά της πόλης του Ζήνωνα για cool βραδιές όλους τους ζεστούς μήνες που έρχονται.

 

Πάμε Μακένζι

DSC08301 (Small)

Re.Buke
Το πρώην ΚΟΟ άλλαξε πρόσωπο και όνομα και απόκτησε έναν πιο boho διάκοσμο κι έναν γαστρονομικό κατάλογο που ακροβατεί ανάμεσα στις ελληνικές και ασιατικές επιλογές. Εδώ μπορείς να έρθεις από το πρωί για καφέ και να κάτσεις μέχρι αργά το βράδυ διακεδάζοντας με ελληνική και ξένη εμπορική μουσική.

XS Night & Day
Εδώ και 4 χρόνια κρατάει αυτή η συνήθεια του XS στο Μακένζι. Χωρίς καμία εξαίρεση, δουλεύει καθημερινά από νωρίς το πρωί μέχρι τα ξημερώματα για να προφέρει καφεδάκι στους λουόμενους της παραλίας ή για αλκοολούχα στους ξενύχτηδες. Ο χώρος που πάντρεψε την πισίνα με την παραλία σε περιμένει και φέτος για αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές. Ναργιλές, χορός, φαγητό και κολύμπι σε ένα από τους πιο trendy χώρους της Λάρνακας.
(97885151) Παραλία Μακένζι

 

Ammos
Διεθνής ατμόσφαιρα διακατέχει το μπαρ το οποίο εδώ και 11 χρόνια κρατάει την πρωτιά της καλοκαιρινής νυχτερινής ζωής. Το Ammos είναι ο ιδανικός χώρος για ιδιωτικά πάρτι και φιλοξενεί συνήθως μπάντες και τραγουδιστές για live βραδιές. Χορευτές που κινούνται στο ρυθμό των DJ και πάρτι από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ θα σε διασκεδάσουν δίπλα στη θάλασσα.
(24828844) Παραλία Μακένζι

 

Lush Beach Bar
Εδώ έχεις επιλογές από γεύμα, δείπνο, καφέ και ποτό ολόκληρη την ημέρα. Live εμφανίσεις και Έλληνες καλλιτέχνες σε προσκαλούν να τους ακούσεις σε ένα φουλ καλοκαιρινό χώρο. Βουτιές στην παραλία, ηλιοθεραπεία, ξαπλώστρες και χαλαρή διάθεση με καλή παρέα είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι απολαμβάνοντας κοκτέιλ με chick εμφάνιση κάτω από τα λευκά παραβάν του Lush.
(70008089) Παραλία Μακένζι

Blue Martini
Μοντέρνα διακόσμηση, υψηλή αισθητική που κυριαρχεί στο χώρο είναι το μπαρ που θα σε ταξιδέψει σε μακρινούς προορισμούς. Μαρτίνι και εξωτικά κοκτέιλ θα σας μεθύσουν με summer feelings. Οι ελληνικές βραδιές που αγαπά το μαγαζί σου θα σε παρασύρουν στο χορό.
(99639892) Παραλία Μακένζι

time out.gif2

 

New entries

SeaJoy
All day lounge bar με θέα τη θάλασσα άνοιξε πρόσφατα στην πόλη σερβίροντας επίσης και πιάτα μεσογειακής κουζίνας. Εδώ θα απολαύσεις διάφορα κοκτέιλ και με casual διάθεση θα απολαύσεις την έξοδό σου. Patterns και mix and much διακόσμηση και μπλε αποχρώσεις κυριαρχούν στον χώρο που το κάνουν να μοιάζει με παραθαλάσσιο σπίτι.
(24621222) Πιαλέ Πασά 130

Bolivar House
Καινοτόμο, νέο και ωραίο, το Bolivar House (πρώην The Depot) μας ήρθε για να αλλάξει την κλισέ άποψη που επικρατεί για τα lounge bar-restaurant. Με μοντέρνα αρχιτεκτονική και με θέα το γαλάζιο άνοιξε τις πόρτες του πολύ πρόσφατα. Minimal και κομψή η διακόσμηση του χώρου, όπου θα απολαύσεις το κρασί σου είτε στο εσωτερικό είτε στην γουστόζικη εξωτερική του αυλή.
(24664411) Πιαλέ Πασά 54

 

time out

Τα κλασικά της πόλης

old mark

Old Market
Σε vintage, πέτρινο χώρο στεγάζεται το μπαρ και συνορεύει με τις Φοινικουδές και βρίσκεται σε μία από τις πλέον ανερχόμενες περιοχές της πόλης, την παλιά Σκάλα της Κλεάνθη Καλογερά. Έχει καθιερωθεί ως ένα από τα ποιο in μπαράκια όπου θα απολαύσεις πετυχημένα signature cocktails όπως είναι και το ομώνυμο Old Market ή ο Σκαλιώτης. Με παιχνιδιάρικα φωτιστικά, χρωματιστά κοκτέιλ και με τραπεζάκια έξω στο σοκάκι το κατηγοριοποιούν ως ένα από τα «be there» μπαρ της Λάρνακας.
(94011011) Κλεάνθη 51

mukta

Stories

Σε ένα παλιό ανακαινισμένο κτίριο, έγινε γρήγορα δημοφιλές με πολυσυλλεκτικό κοινό που το γεμίζει καθημερινά. All day με καφέδες και ροφήματα και σνακ από το πρωί, τσιμπηματάκια το μεσημέρι, ποτά, κρασιά και cocktails το βράδυ, με φιλική εξυπηρέτηση. Ζωντανός χώρος σε μια γειτονιά που προτιμούν οι κάτοικοι της πόλης. Θα δεις και θα σε δουν.

24400307

 

blok 2

BLOK Cocktail Bar

Στην Κλεάνθη Καλογερά σε ένα παλιό κτήριο που αναγεννήθηκε καλόγουστα. Προσφέρεται για ποτό στο χαλαρό με ατού τα cocktails, την λίστα έχει επιμεληθεί ο mixologist Βάκης Σταύρη που κάνει παιχνίδι πίσω από τη μπάρα. Έχει και κάρτα κρασιών που συνοδεύεται με πλατό αλλαντικών ή τυριών. Το βράδυ γεμίζει κυρίως με νεαρό κόσμο και αρκετούς hipsters, ιδανικό και για after work ποτά. Αγαπά τα live από local μουσικούς, την Κυριακή σερβίρει και πρωινό. Η περιοχή πλέον σφύζει από κόσμο και μαγαζιά, αλλά εδώ αξίζει να σταθείς.

 

 

Galu Seaside
Σκηνή από ρομαντική ταινία και γκλάμουρ καταστάσεις. Παραλιακή φιλοξενία προσφέρει για όλους τους επισκέπτες μιας και τα κρεβατάκια στην αμμουδιά μαζί με το καφεδάκι σου θυμίζουν διακοπές. Το εξωτερικό μπαρ είναι το σημείο που όπου εμείς οι φίλοι της αλκοόλης θα παραγγείλουμε το cool mojito μας για συντροφιά στο ηλιοβασίλεμα.
(24824100) Μεσοποταμίας 34

 

Preserve
Χρόνια κρατάει η φήμη και η δόξα του μπαρ από το 1997. Η στιλάτη διακόσμηση και η μουσική του το κάνουν να ξεχωρίζει. Πρωί, απόγευμα ή βράδυ θα το βρεις ανοικτό για ποτό ή καφεδάκι. Μοντέρνο κτίσμα και χρωματιστά φωτά θα σου περάσουν συναίσθημα ψυχεδέλειας. Do it as a Greek και διασκέδασε στα Greek nights.
(24650095) Ερμού 89

alchemies

Alchemies
All day μαγαζί με εξειδίκευση στα cocktail στην αγαπημένη πλατεία Ερμού, νέο hot spot της πόλη. Vintage διακόσμηση, τραπεζάκια έξω συνδυάζει το τετράπτυχο offee-cuizine-cava-cocktail. Προσφέρει ποικιλία τσιμπημάτων, platters, κυρίως πιάτα, μοναδικά ποτά και εξαίρετα κοκτέιλ.
(97665555)

DSC09949 (Small)

The Point

Δημοφιλές και παρεΐστικο, ξεκινάει με πρωινό, καφέδες και ροφήματα, συνεχίζει με ζεστά και κρύα πιάτα ελληνικά και μεσογειακά. Μην προσπεράσεις το μαριναρισμένο με μέλι κοτόπουλο σουβλάκι και τις σαλάτες του. Ενδιαφέρουσα wine list με 50 και πλέον ετικέτες, μικρή επιλογή από μπίρες και ωραία cocktails στο bar. Αγαπά τις θεματικές βραδιές.
(96678579)

DSC06683 (Small)

DSTRKT

Στην Πλατεία Ερμού είναι ένα all day μπαρ σ’ έναν ευρύχωρο χώρο που  ξεκινά από το πρωί. Ένα ζωντανό στέκι για καφέ, ποτό και τσιμπήματα, με γωνιές για να διαλέξεις και τη μπάρα στη μέση. Το βράδυ δυναμώνει τον ήχο με mainstream μουσική από DJ.

(99 639892)

 

Σχετικά νέα

X
Translate »