Breaking News

Αθλητικά Νέα

Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας : Κατέκτησε τη 2η θέση ανάμεσα σε εννέα ομίλους

Την ολοκλήρωση του πραγματοποίησε χθές ο 13ος Διεθνής Μαραθώνιος Ανοιχτής Θαλάσσης και με εξαιρετικά αποτελέσματα για τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας, καθώς συνεχίζοντας τις επιτυχίες του κατέκτησε την δεύτερη θέση ανάμεσα σε εννέα ομίλους.

Το αγώνισμα με την πολυπληθέστερη συμμετοχή ήταν των 2.5χλμ., αγώνισμα στο οποίο πήραν μέρος 46 άνδρες και 19 γυναίκες, των 5χλμ όπου συμμετείχαν 29 άνδρες και 11 γυναίκες και των 1.25χλμ  με 33 άνδρες και 22 γυναίκες. Παράλληλα με τον διεθνή Μαραθώνιο διεξήχθη και το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου για τα 5χλμ, 2.5χλμ. και 1.25χλμ , όπου συμμετείχαν οι εννέα Ναυτικοί Όμιλοι (Λευκωσίας, Αμμοχώστου, Κερύνειας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου, Κωνσταντίας, Αγλαντζιάς και ΑΠΟΕΛ.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους κολυμβητές για την τεράστια τους προσπάθεια, όπως και στον προπονητή του Ομίλου κ. Phivos Doukanaris, ο οποίος μεθοδικά προετοίμασε όλη την ομάδα για τους Διεθνείς αγώνες με τα απτά εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς επίσης και στο κ. George Hadjigeorgiou  πρόεδρο του ομίλου που ήταν δίπλα στην ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, όπως και στον έφορο του αθλήματος κ. Minas Hadjiconstanti.

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »