Breaking News

Επιχειρήσεις

Κυκλοφόρησε νέο παγωτό για σκύλους

Ακόμη ένα καινοτόμο προϊόν από τα Παγωτά Παπαφιλίππου

Πόσες φορές απολαμβάνετε το αγαπημένο σας παγωτό μπροστά στα μάτια του αγαπημένου σας σκύλου και βλέπεται να του τρέχουν τα σάλια;

Όχι πια αφού χάρη στο νέο παγωμένο επιδόρπιο για σκύλους Max & Frida μπορείτε να δροσίζεστε παρέα, χωρίς ενοχές.

Το παγωμένο επιδόρπιο για σκύλους Max & Frida φτιάχνεται με τα πιο υγιεινά, φυσικά υλικά, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες και  είναι ασφαλώς κατάλληλo για ανθρώπινη κατανάλωση.

Αυτό που διαφοροποιεί το παγωμένο επιδόρπιο για σκύλους Max & Frida , είναι ότι η επιλογή των συστατικών του γίνεται με γνώμονα τη σωστή διατροφή και την καλή υγεία των σκύλων γι’ αυτό δεν περιέχει  συστατικά που μπορεί να βλάψουν την υγεία του σκύλου όπως γάλα ή παράγωγα του, αλάτι ή  ζάχαρη ενώ παράλληλα είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, διατροφικές ίνες, βιταμίνες, ανόργανα άλατα και έχει ψηλή περιεκτικότητα σε Ωμέγα 3. Βασικά συστατικά του Max & Frida, είναι γάλα καρύδας, καρυδέλαιο, Κυπριακό μέλι, διατροφικές ίνες και βιολογικό λινέλαιο.

Χάρη στη σύστασή του, το παγωμένο επιδόρπιο για σκύλους Max & Frida αποτελεί το τέλειο κέρασμα για κάθε σκύλο!

Το αγνό, παγωμένο επιδόρπιο για σκύλους Max & Frida, διατίθεται σε επιλεγμένα κτηνιατρεία, καταστήματα για κατοικίδια και καταστήματα καλλωπισμού κατοικιδίων (για την πλήρη λίστα επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook/ maxandfrida)

Θα το βρείτε σε δύο λαχταριστές γεύσεις (Βανίλια-Μέλι, Καρύδα-Μέλι) σε πολύ-συσκευασίες των 4x75ml.

Ακόμη ένα καινοτόμο προϊόν από τα Παγωτά Παπαφιλίππου!

 

Σχετικά νέα

X
Translate »