Breaking News

Νέες Αφίξεις

Ιατρικό Κέντρο Άγιος Πορφύριος: Ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία του

Το Ιατρικό Κέντρο Άγιος Πορφύριος βρίσκεται στο κέντρο της Λάρνακας, κατά μήκος της λεωφόρου Φανερωμένης. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση παροχής ιατρικών υπηρεσιών, ένα έργο τέχνης  που προσφέρει εξειδικευμένη εξωτερική ιατρική περίθαλψη, με περισσότερες από 15 ιατρικές ειδικότητες, όλες κάτω από μια στέγη.

Το  Ιατρικό Κέντρο Άγιος Πορφύριος είναι μια μοναδική ιδέα που θα εξυπηρετεί ολόκληρη την κοινότητα της Λάρνακας και τις γύρω περιοχές. Το Ιατρικό Κέντρο πολλαπλών ειδικοτήτων αποτελείται από εξωτερικά ιατρεία για  ειδικούς ιατρούς, που συμπληρώνεται  από ένα μικροβιολογικό εργαστήριο, χώρο αναμονής και  γραφείο υποδοχής και πληροφοριών με εξειδικευμένο προσωπικό που έχει εκπαιδευτεί για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις ασφαλιζομένων και μη ασθενών.

Με μια ομάδα υψηλά ειδικευμένων, έμπειρων ιατρών και εκπαιδευμένου προσωπικού, το ιατρείο πολλαπλών ειδικοτήτων πληροί τα καλύτερα διεθνή πρότυπα για να παρέχει στο μέγιστο επαγγελματικό επίπεδο την βέλτιστη και καταλληλότερη ιατρική φροντίδα και περίθαλψη.

Ιατρικές υπηρεσίες

Το Ιατρικό Κέντρο Άγιος Πορφύριος είναι καταρτισμένο με τις  πιο εξελιγμένες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας σε ειδικότητες που περιλαμβάνουν:

  • Ωτορινολαρυγγολογία – Ακουολογία – Νευροωτολογία
  • Γυναικολογία – Μαιευτική – Εξωσωματική Γονιμοποίση – Υπογονιμότητα
  • Γενική Χειρουργική
  • Μικροβιολογικό Εργαστήριο
  • Κατ΄οίκον θεραπεία – νοσηλεία

Το Ιατρικό Κέντρο Άγιος Πορφύριος  είναι ένα ολοκληρωμένο Ιατρικό Κέντρο που θα εξυπηρετεί ολόκληρη την κοινότητα της Λάρνακας και τις γύρω περιοχές. Στόχος μας είναι η παροχή ιατρικών υπηρεσιών στο υψηλότερο επίπεδο με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, όπως αρμόζει στον δημότη της πόλης της Λάρνακας και τον Κύπριο πολίτη.

 

To κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Ιατρικό Κέντρο στα πιο κάτω στοιχεία επικοινωνίας

136, Λεωφόρος Φανερωμένης,
6031 Λάρνακα, Κύπρος
T: +357 24532900
Ώρες Ιατρείου:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 13:00, 15:00 – 19:00
Σάββατο: 09:00 – 13:00
Δείτε φωτογραφίες από τον εσωτερικό χώρο του Ιατρικού Κέντρου. Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του κτιρίου ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο D Kaimakliotis Architects

Σχετικά νέα

X
Translate »