Breaking News

Αθλητικά Νέα

Η πόλη μας φιλοξενεί άλλη μια μεγάλη διοργάνωση Βeach Volley αυτό το καλοκαίρι.

Το διήμερο 15 – 16 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Beach Volley στην παραλία των Φοινικούδων θα διεξαχθούν οι προκριματικοί αγώνες ενόψει των Κοινοπολιτειακών Αγώνων που θα διεξαχθούν Γκόουλντ Κόουστ στην πολιτεία Κουίνσλαντ στην Αυστραλία μεταξύ 04 -15 Απριλίου 2018.

Η Κύπρος θα συμμετάσχει στους αγώνες με δυο ομάδες (μια ανδρών και μια γυναικών). Στους Άνδρες την ομάδα αποτελούν οι Δημήτρης Αποστόλου και Γεώργιος Χρυσοστόμου και στις Γυναίκες το δίδυμο Μαριότα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Απέναντι στις ομάδες μας θα βρεθούν οι ομάδες της Αγγλίας, Σκωτίας και Ουαλίας.

Ήδη οι δυο ομάδες υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή Βαγγέλη Κουτουλέα και των βοηθών του συνεχίζουν την προετοιμασία τους που θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στη Λάρνακα.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των Αγώνων αρχίζει την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 16:50 το απόγευμα και ολοκληρώνονται στις 21:00. To Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι αγώνες στις 16:00 το απόγευμα και ολοκληρώνονται με τους τελικούς των Ανδρών στις 20:30 και των Γυναικών στις 21:10.

Σχετικά νέα

X
Translate »