Επεισόδια Podcasts

Η πόλη μας στην οθόνη σας σε 360 view

Ως σελίδα στόχος μας δεν είναι απλά να μεταφέρουμε ενημέρωση στον κόσμο της πόλης αλλά παράλληλα και να προωθούμε την πόλη μας μέσα από φωτογραφίες, videos και φυσικά μέσα από αρθρογραφία. Παράλληλα όμως πάντα ψαχνόμαστε για εργαλεία μέσα από την τεχνολογία, τα οποία θα δόσουν περισσότερη ποιότητα εμπειρία των χρηστών που επισκέπτονται καθημερινά τη σελίδα μας, έτσι, μετά το Larnaka ”On Camera” φέρνουμε κοντά σας το Larnaka ”360”. 

Πρόκειται για ένα νέο πρωτοποριακό project του City of Larnaka το οποίο θα προβάλλει τοποθεσίες και σημαντικά σημεία της πόλης μας με την τεχνολογία 360 view.

Mαζί μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι της πόλης μας θα είναι ο συμπολίτης μας Πόλυς Αντωνίου o οποίος θα έχει όλη την ευθύνη του project αφού είναι και ο ειδικός του θέματος.

Ο Πόλυς Αντωνίου, σπούδασε στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο University of Sussex, Multimedia & Virtual Environments. Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών του ιδίου πανεπιστημιου στους τομείς: Architectural & Urban studies and Virtual Environments & Gaming.

Δραστηριοποιείται στη δημιουργία ιστοσελίδων για διάφορες εταιρείες σε όλη την Κύπρο και στο εξωτερικό, με διαφημιστικό περιεχόμενο. Έχει επίσης μεγάλη εμπειρία στην δημιουργία διαδικτυακών καταστημάτων ν (online stores).

Η τετραετής εμπειρία του στην εικονική περιήγηση ( virtual tour) του εξασφάλισε την πιστοποίηση από την Google ως του πρώτου έμπιστου φωτογράφου της στην Κύπρο (Certified Google trusted Photographer).

Αναλαμβάνει τη δημιουργία 360 virtual tours προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη και την προσθήκη τους στο Google business & Google maps.

Μπορείτε να δείτε τη δουλειά του εδώ:  https://www.polysantoniou.com

Το παλίο αεροδρόμιο της πόλης μας σε 360 view

Ήδη στη σελίδα μας έχει ανοιχτεί ειδικός χώρος με την ονομασία Larnaka 360 όπου θα ανεβαίνει το συγκεκριμένο υλικό.

360 bar

Σχετικά νέα

X
Translate »