Viral

Η απίστευτη μεταμόρφωση του δίχρονου Hope

Μόλις πριν δύο μήνες πριν, ένα 2χρονο αγοράκι βρέθηκε να περιφέρεται στους δρόμους της Νιγηρίας, εγκαταλελειμμένο από τους γονείς του να πεθάνει από ασιτία, επειδή θεωρούσαν ότι ήταν μάγος.
Τότε ήταν που τον βρήκε η Anja Ringgren Loven, ακτιβίστρια από τη Δανία, που ζει στη Νιγηρία. Το πήρε, το τύλιξε σε μία κουβέρτα και φρόντισε, να το κάνει μπάνιο και να του δώσει κάτι να φάει.

παιδακι 2

Η φωτογραφία που δείχνει τη Loven να του δίνει νερό, έκανε μέσα σε λίγα λεπτά τον γύρο του κόσμου. Εκείνη ήταν που του έδωσε μάλιστα το όνομα “Hope”. Αυτή ήταν και η αρχή της “αναγέννησης” του μικρούλη, που σήμερα, είναι αγνώριστος.

παιδακι 3

Η Loven και ο σύζυγός της τον “υιοθέτησαν” και φρόντισαν, να γίνει ένα υγιέστατο αγοράκι. Κι αυτό συμπεριλαμβάνει και το γεγονός, ότι ο μικρούλης θα πρέπει να εγχειριστεί, για να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο “Hope” έχει γεννηθεί με ατροφική ουρήθρα και αναμένεται να εγχειριστεί την ερχόμενη εβδομάδα. “Είναι μία επέμβαση, που οι γιατροί έχουν κάνει πάρα πολλές φορές, όλα θα πάνε καλά”, δήλωσε η Loven, λέγοντας πως τώρα πια, έχει μπροστά του ένα υπέροχο μέλλον.

παιδακι 4

“Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, απολαμβάνει τη ζωή του με τα 35 αδελφάκια του. Όλα τον προσέχουν και παίζουν μαζί του, διαβάζουν και φροντίζουν, ώστε να είναι ασφαλής και να έχει όση περισσότερη αγάπη γίνεται”, είπε.

Πηγή: Nigerian Newspapers Today, News247

Σχετικά νέα

X
Translate »