Αθλητικά Νέα

Ε. Κόλμαν (Προπονητής Beach Volley Καναδά): «Είμαστε κατενθουσιασμένοι από το Παγκόσμιο της Λάρνακας»

Μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ για τον άτυχο Καναδό αθλητή και πολλά άλλα

Στιγμιότυπο από την τελετή απονομής ειδικού βραβείου στον άτυχο Καναδό αθλητή στην παρουσία του Έντυ Κόλμαν αριστερά.

Η επιτυχία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βeach Volley U19 στη Λάρνακα προσυπογράφεται και από τους ξένους οι οποίοι συμμετείχαν στη διοργάνωση. Όλοι έφυγαν κατενθουσιασμένοι τόσο από τη φιλοξενία και το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ μίλησε ο προπονητής της Εθνικής Καναδά Έντυ Κόλμαν ο οποίος μίλησε τόσο για την ομάδα του όσο και τα όσα έζησε στη Λάρνακα. Αρχικά, ο κ. Κόλμαν ανέφερε ότι «ως αποστολή του Καναδά μείναμε κατενθουσιασμένοι από την παραμονή μας στη Λάρνακα και τη συμμετοχή μας σε τέτοιου είδους διοργάνωση.

Όλα τέλεια, εκτός από τον καιρό

Σύμφωνα με τον κ.Κόλμαν, «η Λάρνακα θεωρείται ένας από τους καλύτερους προορισμούς για τη διεξαγωγή Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων και υψηλού επιπέδου διοργανώσεων, αφού: «Τα ξενοδοχεία από τα γήπεδα είναι πάρα πολύ κοντά, κάτι που έκανε τη διαμονή τη δική μας και των άλλων αποστολών πολύ εύκολη και άνετη. Ταυτόχρονα, τόσο η Κυπριακή Ομοσπονδία, όσο και ο Δήμος της πόλης μάς παρείχαν όλες τις διευκολύνσεις. Μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε ήταν οι καιρικές συνθήκες και οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες, αλλά γι’αυτό δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτε».

Ο προπονητής του Καναδά εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους για την αντιμετώπιση εν τη γενέσει του συμβάντος, της περιπέτειας του Καναδού αθλητή ο οποίος με την άφιξη της αποστολής αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Ο κ. Κόλμαν είιπε ότι η απουσία του εν λόγω αθλητή ήταν απώλεια για την ομάδα του. Σημειώνεται ότι στην τελετή λήξης απονεμήθηκε ειδικό βραβείο στον άτυχο Καναδό πετοσφαιριστή. Στην Κύπρο βρέθηκε και η μητέρα του αθλητή.

«Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα αλλά»
Ο κ. Κόλμαν δεν παρέλειψε να μιλήσει για την πορεία της Καναδικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Όπως είπε: «Θα μπορούσαμε να πάμε πολύ καλύτερα. Γνωρίζουμε ότι είχαμε και την ατυχία με τον αθλητή μας, αλλά αυτό δεν είναι επαρκής δικαιολογία».

Από την άλλη όμως ο κ. Κόλμαν παρατήρησε ότι: «Ο Καναδάς βγάζει συνεχώς νεαρά ταλέντα στο Beach Volley και βάζουμε τις βάσεις για να πάμε πολύ καλύτερα στο μέλλον. Από πολύ μικρή ηλικία οι παίκτες στον Καναδά ασχολούνται με το Beach Volley γι’αυτό θεωρούμε ότι το μέλλον μας ανήκει στο χώρο του Beach Volley».

Σχετικά νέα

X
Translate »