Δελτία Τύπου

Επίσκεψη ΠτΔ κ. Αναστασιάδη στο Re.Buke Lounge στο Μακένζυ

Ως εστιατόριο σίγουρα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε καθημερινά σημαντικό κόσμο και για εμάς στο Re.Buke Lounge ο κάθε πελάτης είναι σημαντικός και του δίνουμε την απαραίτητη προσοχή και σεβασμό. Ανεξάρτητα όμως από το προηγούμενο σχόλιο, όταν σου κάνει την τιμή να σε επισκέπτεται ο ΠτΔ είναι αναμφίβολα μια διαφορετική εμπειρία καθώς όπως και να το κάνουμε, δεν μπορείς να τον φιλοξενείς συχνά.

Την Κυριακή (07/01/2018) είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στο χώρο μας τον κ. Αναστασιάδη μαζί με τους συνεργάτες του και εκλεκτούς καλεσμένους. Ο κ. Αναστασιάδης έφθασε στο Re.Buke Lounge το μεσημέρι και τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής του εστιατόριου κος Ηλίας Σουλής ο οποίος και συνόδευε τον ΠτΔ καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης.

Το πλούσιο μενού περιελάμβανε μπουφέ με διάφορες απολαυστικές γεύσεις που περιελάμβαναν, σαλάτες, σούσι, ζεστές επιλογές από ζυμαρικά και κρεατικά και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ένα τόσο σημαντικό γεύμα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το Carvery από αρνί, το οποίο άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Σίγουρα το πιο σημαντικό είναι ότι τόσο ο ΠτΔ όσο και οι καλεσμένοι του ευχαριστήθηκαν την επίσκεψη τους στο χώρο, τόσο από πλευράς ποιότητας φαγητού όσο και από πλευράς επιπέδου εξυπηρέτησης.

Η διεύθυνση του Re.Buke Lounge μέσω αυτού του δελτίου τύπου, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Αναστασιάδη για την τιμή που μας έκανε.

Σχετικά νέα

X
Translate »