Coffee

Δοκίμασε το νέο deCO2ffεε στα Coffee island

Νέος χρόνος, νέες συνήθειες. Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις νέο στέκι. Ο διαμορφωμένος χώρος, το φιλικό περιβάλλον αλλά και η εντυπωσιακή μυρωδιά του καφέ σε ταξιδεύουν σε άλλους προορισμούς. Απόλαυσε τώρα των καφέ σου βλέποντας το ποδόσφαιρο αλλά και συνομιλώντας με φίλους σου.

Τώρα το Coffee Island κάνει στροφή 180 μοιρών και υποδέχεται στο κατάστημα του και το ντεκαφεϊνέ ρόφημα. Με την νέα μέθοδο αποκαφεϊνοποίησης του κόκκου καφέ μπορεί να απομακρύνει κατά 99,999% την καφεΐνη χωρίς καμία αλλαγή στο άρωμα.

Πραγματοποιείται με την φυσική μέθοδο αποκαφεϊνοποίησης με Υγρό Διοξείδιο του Άνθρακα που είναι μια από τις πιο σημαντικές ενώσεις στο φυσικό μας περιβάλλον αλλά και ένας φυσικός διαλύτης της καφεΐνης.

coffee-island

Ποιο είναι το μυστικό;

Η διαδικασία αποκαφεϊνοποίησης ολοκληρώνεται με μόνο τρία στάδια:

Την βύθιση του καφέ σε νερό και την επαφή του σε υγρό διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο παρακρατά και απομακρύνει ένα ποσοστό καφεΐνης από τους κόκκους καφέ.
Επανάληψη της διαδικασίας μέχρι να απομακρυνθεί το 99.9% της αρχικής ποσότητας καφεΐνης.
Τέλος οι κόκκοι φτάνουν στο αρχικό επίπεδο ύγρανσης.

Με τίτλο deCO2ffεε το ντεκαφεϊνέ ρόφημα σερβίρεται σε espresso, φίλτρου, ελληνικό και αρωματικό φίλτρου με γεύση Βανίλια-Φουντούκι. Το deCO2ffεε τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στα καφεκοπτεία coffee island και κάνει θραύση. Δοκίμασε το τώρα και θα με θυμηθείς!

Και όπως είπαμε νέος χρόνος, νέες συνήθειες!


Γράφει η Xριστίνα Γιώργαλλου

christina-giorgallou_avatar_1473442968-96x96-1

Σχετικά νέα

X
Translate »