Breaking News

Viral

Αυτή η γιατρός και μητέρα έγινε viral με μία φωτογραφία

Λένε πως μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις και στην περίτπωση αυτής της φωτογραφίας, όντως μία εικόνα λέει τα πάντα για τη σύγχρονη μητρότητα.

Η αθλίατρος Megan Meier, που ζει στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο προφίλ της στο Facebook και ούτε η ίδια δεν περίμενε την τεράστια απήχηση που θα είχε. Η ίδια απλά έγραψε “Αυτά συμβαίνουν όταν είσαι έγκυος 36 εβδομάδων, ο σύζυγος λείπει εκτός πόλης για δουλειές, ο παιδικός σταθμός για την 3χρονη κόρη μου δεν λειτουργεί και πρέπει να δουλέψεις σε αγώνα”. Το ποστ της προφανώς άγγιξε ευαίσθητες χορδές χιλιάδων γυναικών που προσπαθούν να συνδυάσουν τη δουλειά τους με την μητρότητα και το ποστ της συγκέντωσε χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις και έγινε viral. Η ίδια βρέθηκε να δίνει ακόμα και συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά δίκτυα.

 

Όπως η ίδια αναφέρει σε συνέντευξή της στο USA Today, πιστεύει πως στην ουσία έχει δύο δουλειές: τη δουλειά της ως μητέρα και τη δουλειά της ως γιατρός και με αυτό φαίνεται να συμφωνούν όλες οι σύγχρονες εργαζόμενες μητέρες.

See more at: http://mag.sigmalive.com

Σχετικά νέα

X
Translate »