ΑΕΚ

Αποκλεισμό από τα γήπεδα μέχρι τις 23 Ιανουαρίου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας αποφάσισε σήμερα αποκλεισμό από τα γήπεδα μέχρι τις 23 Ιανουαρίου, νεαρού οπαδού της ΑΕΚ Λάρνακας ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ από την Αστυνομία για ρίψη καπνογόνου στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ – Απόλλωνα που διεξήχθη στο γήπεδο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού του από αθλητικούς χώρους μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία ορίστηκε για τις 23 Ιανουαρίου και παρουσίαση και παραμονή του σε Αστυνομικό Σταθμό κατά τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού ή και οποιουδήποτε αθλητικού αγώνα ή εκδήλωσης που συμμετέχει η ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακας.
Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο νεαρός είναι απαγόρευση μεταφοράς επιθετικού οργάνου, χρησιμοποίηση επικίνδυνων αντικειμένων, ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων και απόκρυψη προσώπου.
Ο 22χρονος νεαρός συνελήφθη ύστερα από εξασφάλιση μαρτυρίας μέσω του κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου για ρίψη καπνογόνου στο γήπεδο.
Ο νεαρός κλήθηκε χθες βράδυ στο ΤΑΕ Λάρνακας και αφού παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος και σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.
Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Σχετικά νέα

X
Translate »