Κοινωνία

Αλλαγή σκυτάλης στο Ροταριανό Όμιλο Λάρνακα Κίτιον

Το βράδυ του Σάββατου έγινε η τελετή παράδοσης του ομίλου Ροταρυ Λάρνακα Κιτιον στο Μουσείο Πιεριδη Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου.

Η απερχόμενη Πρόεδρος Άντρη Χαράλαμπος Αστζιάν μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά στην προεδρία του Ομίλου παρέδωσε τα ηνία στη Λυγία Πατσιά Βαγιανού η οποία αναλαμβάνει την πρεοδρία και φυσικά να συνεχίσει το πολύ σπουδαίο έργο που ξεκίνησε η προκάτοχος της.

Κατά την παρουσία της στο τιμόνι της προεδρίας η κ. Άντρη Χαράλαμπος Αστζιάν έδειξει πολυ σπουδαίο έργο με κορυφαίο αυτό της δημιουργίας Πάρκου Ίσων Ευκαιριών, ένα έργο το οποίο ξεκίνησε να υλοποιείται απέναντι από το ναο της Παναγιάς Φανερωμένης. Το σπουδαίο αυτό έργο υλοποιείται σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου καθώς επίσης και με τη συμβολή άλλων οργανωμένων συνόλων και παραγόντων της πόλης.

Η σελίδα μας ώντας συνεργάτης του Ροταριανού Ομίλου Λάρνακα Κίτιον θέλει να ευχαριστήσει την απερχόμενη πρόεδρο για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε το τελευταίο διάστημα και να ευχηθεί στη νέα πρόεδρο καθε επιτυχία στο έργο της, το οποίο σίγουρα θα υποστηρίξουμε.

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ 

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »