Αθλητικά Νέα

Ακάθεκτος ο Ηλίας Γεωργίου – 2 χρυσά και 3 χάλκινα στο Ισραήλ

Δεν σταματούν οι επιτυχίες για το συμπολίτη μας πρωταθλητή της ενόργανης Ηλία Γεωργίου!!! Για ακόμα μια φορά ο πρωταθλητής του σωματείου Βύρων Λάρνακας , μας έκανε περήφανους αφού χθες έλαβε μέρος στο Ισραηλινό πρωτάθλημα όπου έλαβαν μέρος κι άλλες χώρες όπως Αμερική Λιθουανία Κροατία.

Τελικός απολογισμός 2 χρυσά μετάλλια στο έδαφος και στο δίζυγο και 3 χάλκινα μετάλλια στους κρίκους στο άλμα και στο σύνθετο ατομικό.

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing

Και τώρα είναι ευκαιρία να αναφέρουμε για ακόμα μια φορά στις άθλιες συνθήκες στις οποίες ο 18χρονος αθλητής μας προπονείται και κάνει την προετοιμασία του για αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις!!

ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ αφού ο Ηλίας μας προπονείται σε μια αίθουσα 250 τετραγωνικών όπου δεν υπάρχουν καν όλα τα όργανα για να μπορέσει να προετοιμαστεί κατάλληλα, αναγκάζεται να πηγαινοέρχεται και αυτός και ο προπονητής του στην Λευκωσία για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν “σωστά ” η μάλλον καλύτερα θα λέγαμε την προετοιμασία τους.

Ελπίζουμε και παρακαλούμε πως οι αρμόδιοι φορείς θα ευαισθητοποιηθούν και θα βοηθήσουν κάνοντας κάτι για την τραγική κατάσταση αυτή. Είναι κρίμα και άδικο η αδιαφορία του κράτους για αυτό το άθλημα να στερεί τα όνειρα και τις φιλοδοξίες όλων των νεαρών ταλέντων που βγάζει η Λάρνακα.
Κι όμως παρόλες τις αντίξοες συνθήκες και τις δυσκολίες που παλεύει καθημερινά ο Ηλίας έδειξε σε όλους την τέλεια αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται και το υψηλό επίπεδο στο οποίο έχει φτάσει η Κύπρος μας.

Η σελίδα μας συγχαίρει τον Ηλία και είμαστε στο πλευρό του όπως κάνουμε εδώ και 2 χρόνια.

Image may contain: 1 person, smiling, standing

 

Image may contain: one or more people

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ηλίας ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας που συμμετείχε πρόσφατα στους Μεσογειακούς της Ταραγόνα της Ισπανίας. Ο συμπολίτης μας πλησίασε το μετάλλιο όμως στις λεπτομέρειες έμεινε έξω. Ωστόσο η τιμιτική 4η θέση που πήρε ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της μεσογείου απέδειξαν ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του η θέση του είναι ανάμεσα στα βάθρα !!!

 

Σχετικά νέα

X
Translate »