Μόδα

Έλενα Πάτσιου: Η μόδα προστάζει επιστροφή στη φύση…Wood you?

Τα πιο ωραία αγαθά, είναι αυτά που μας προσφέρει η φύση. Αν μάλιστα αυτά συνδυάζονται με την δημιουργικότητα του ανθρώπου, τότε το αποτέλεσμα είναι θεαματικό.

Τη νέα σειρά ξύλινων ρολογιών θα την βρείτε στο κοσμηματοπωλείο Έλενα Πάτσιου

Η μόδα διανύει μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την τάση επιστροφής στην φύση με χρήση υλικών που προσθέτουν λίγη από την μαγεία της φύσης στην καθημερινή μας ζωή στην πόλη. Τα τελευταία χρόνια τα αξεσουάρ από ξύλο έχουν γίνει εξαιρετικά εκλεπτυσμένα από άποψη κατασκευής και σχεδίου. Μπορεί κανείς πλέον να βρει ζώνες, γυαλιά ηλίου και θήκες κινητών από ποιοτικά είδη ξύλου. Το κορυφαίο όμως επίτευγμα είναι η κατασκευή ρολογιών σχεδόν εξ ολοκλήρου από ξύλο.

 

Η Swiss movt έχει δημιουργήσει μια σειρά από μοντέρνα ξύλινα ρολόγια, όπου το καθένα από αυτά είναι εντελώς μοναδικό και κατασκευασμένο με βάση την αειφορία. Τα ρολόγια αυτά κατασκευάζονται από ξύλο καρυδιάς, και είναι πολύ ελαφριά, υποαλλεργικά και απαλλαγμένα από τοξικές χημικές ουσίες.

 


Τέλος όλα τα υλικά κατασκευής τους είναι ανακυκλώσιμα, βιοδιασπώμενα και λαμβάνουν λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα για την παραγωγή τους από τα υλικά που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για να κατασκευαστούν τα ρολόγια.

 

Πως και που θα τα φορέσετε; 

Πώς μπορείτε να τα φορέσετε; Ανάλογα με το στυλ και το γούστο σας, ένα ξύλινο ρολόι μπορεί να φορεθεί σε επαγγελματικές συναντήσεις όσο και σε εξορμήσεις το Σαββατοκύριακο. Ταιριάζει με κοστούμι αλλά και με ένα τζιν και ένα απλό t-shirt, αν και ιδανικά συνδυάζεται με τα πλεκτά σας και με υλικά με ιδιαίτερες υφές.

 

Τη νέα σειρά ξύλινων ρολογιών θα την βρείτε στο κοσμηματοπωλείο Έλενα Πάτσιου στη Ζήνωνος Κιτιέως. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκφθείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος www.elenapatsiou.com ή τη σελίδα στο facebook  Elena Patsiou Jewellery Shop

Wood you?

 

Επιμέλεια
Σάββα Έλενα

Σχετικά νέα

X
Translate »