Breaking News

Αθλητικά Νέα

Άριστα η Λάρνακα…Ανεξεταστέα η πολιτεία

Δρ. Μ. Κρασιάς: «Αποκτήσαμε όνομα στις μεγάλες διοργανώσεις Beach Volley»

Iκανοποιημένος από την εξέλιξη  του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος  U19

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης από την εξέλιξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Volley U19 που διοργανώνεται στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα. Η διοργάνωση την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016 μπήκε στη δεύτερή της ημέρα και από το πρωί άρχισαν οι αγώνες των ομίλων και του κυρίως ταμπλό.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Δρ Μιχάλης Κρασιάς μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ και αναφέρθηκε στη διοργάνωση, αλλά και τους στόχους της Κύπρου.

Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι
Ο δρ Κρασιάς ανέφερε ότι αυτή η μεγάλη διοργάνωση άρχισε και συνεχίζεται χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα λέγοντας ότι «όταν ξεκινάς μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση παγκόσμιου βεληνεκούς χωρίς να προκύπτουν προβλήματα τότε ναι είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Όλα λειτουργούν εξαιρετικά και θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τα εκατοντάδες άτομα που εργάζονται για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης».

Ψυχή της διοργάνωσης ο Δήμος Λάρνακας

Ερωτηθείς ο Δρ Κρασιάς για τους αρωγούς αυτής της διοργάνωσης, ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ είπε: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε το Δήμο Λάρνακας που πραγματικά είναι η ψυχή αυτής της διοργάνωσης όπως και των άλλων δυο μεγάλων τουρνουά Beach Volley του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2015, αλλά και της Πανεπιστημιάδας που διοργανώθηκαν στη Λάρνακα. Όπως είπε, ο Δήμος έτρεξε για να βρει τους χορηγούς αφού κυριολεκτικά χωρίς τη συνδρομή τους δεν θα μπορούσαμε να διοργανώσουμε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Απούσα η Πολιτεία
Σύμφωνα με τον Δρα Κρασιά, «διοργανώνουμε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με τη συμμετοχή αθλητών στην ηλικία τους από όλες τις χώρες του πλανήτη και δεν είχαμε καμιά οικονομική βοήθεια από την Πολιτεία. Η ανώτερη αθλητική Αρχή του τόπου, ο ΚΟΑ, δηλαδή, είναι απούσα σε μια διοργάνωση που δεν είναι δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας, αλλά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Αποκτήσαμε όνομα για τις διοργανώσεις
Ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι η Κύπρος απέκτησε όνομα στη διοργάνωση μεγάλων διοργανώσεων αφού το νησί μας και στην προκειμένη περίπτωση η Λάρνακα παρέχει τις ανέσεις που ζητούν οι αθλητές και τα τιμ των ομάδων. Ο χώρος διεξαγωγής της διοργάνωσης παρέχει όλες τις ανέσεις  σε διαμονή,, διατροφή ακόμα και στην ψυχαγωγία των αθλητών.

Αισιοδοξία για τις κυπριακές ομάδες

Ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ εξέφρασε την ελπίδα ότι οι κυπριακές ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση μπορούν εάν όχι και οι τέσσερεις κάποιες να περάσουν τη φάση των ομίλων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο «από το 2012 που άρχισαν οι παγκόσμιες διοργανώσεις στην Κύπρο κάναμε τεράστια βήματα προόδου, αλλά ακόμα τώρα χτίζονται οι ομάδες μας. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά, αλλά είναι δύσκολη η διεκδίκηση μεταλλίου. Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον ομοσπονδιακό τεχνικό Βαγγέλη Κουτουλέα για τη δουλειά του η οποία άρχισε να φαίνεται».

Δίνει το παρόν του ο κόσμος
Ο Δρ Κρασιάς ανέφερε ότι ο κόσμος δίνει το παρόν του στη διοργάνωση και απεύθυνε κάλεσμα για να έλθει περισσότερος στη συνέχεια της διοργάνωσης. Παράλληλα, απεύθυνε έκκληση στα τηλεοπτικά κανάλια για προβολή της τεράστιας αυτής διοργάνωσης. Σύμφωνα με τον Δρα Κρασιά, το Beach Volley είναι το πλέον εμπορικό άθλημα στην παραλία, ενώ τα εισιτήρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι τα πιο ακριβά. Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι στους αγώνες συμμετέχει η Βραζιλιάνα Ντούντα η οποία είναι ανάμεσα στα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σχετικά νέα

X
Translate »