Άθληση

Ο 14χρονος άσος της Μπάρτσα με τους 1.000.000 followers

Oι ακαδημίες της Μπαρτσελόνα με τέτοια δημοτικότητα στα social media, που έχει προσλάβει ειδική ομάδα διαχείρισης των λογαριασμών του στα 14 του χρόνια.

Το όνομα του είναι Τσάβι Σίμονς και αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Μασία. Στο πρόσωπο του μάλιστα, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα βλέπουν τον επόμενο Λιονέλ Μέσι, τόσο αγωνιστικά όσο και… εμπορικά.

Για το πρώτο κομμάτι δεν γνωρίζουμε αν θα καταφέρει ποτέ να πλησιάσει το επίπεδο του Αργεντινού. Στο δεύτερο όμως, ήδη έχει αρχίσει και γίνεται… δουλίτσα. Για την ακρίβεια η δημοτικότητα του 14χρονου Ολλανδού χτυπάει… κόκκινο.

Ο λογιαρασμός του στο Instagram έχει πάνω από 1.000.000 ακόλουθους, με αποτέλεσμα ο Μίνο Ραϊόλα, που τον έχει από κοντά, να προσλαμβάνει ομάδα… διαχείρισης των λογαριασμών του, έτσι ώστε να ενημερώνονται καθημερινά με τα κατορθώματα του.

Ο Ιταλός super agent προσέχει πολύ την εξέλιξη του νεαρού μέσου, δηλώνοντας μάλιστα πως το μέλλον του προβλέπεται… ξεχωριστό, αρκεί να δουλέψει σκληρά. Κάτι που μέχρι σήμερα ακολουθεί πιστά ο πιτσιρίκος.

Σχετικά νέα

X
Translate »