Έχουμε θέμα

ΒΙΝΤΕΟ: Καταγγελία φιλοζωικής οργάνωσης για κακοποίηση ζώων στη Λάρνακα

Σε καταγγελία για κακοποίηση ζώων από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου σκύλων και γάτων στη Λάρνακα, προέβη η φιλοζωική οργάνωση Cyprus Animal Defenders – CALF.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Όπως αναφέρει η οργάνωση, «εδώ και χρόνια δέχεται παράπονα από ιδιοκτήτες κατοικίδιων, τα οποία επιστρέφονται κοντά τους σε άσχημη κατάσταση μετά από τη διαμονή τους στο συγκεκριμένο χώρο. Αναφέρει ότι μετά και από παράπονα γειτόνων του ξενοδοχείου έχει καταφέρει να εξασφαλίσει βιντεοσκόπηση περιστατικών κακοποίησης και σκληρότητας έναντι ζώων».

 

 

Η Cyprus Animal Defenders – CALF καταγγέλλει επίσης ότι η Αστυνομία αρνείται να δεχτεί καταγγελίες που γίνονται εδώ και πάνω από τρία χρόνια, γεγονός που αποδίδει στην μη επαρκή της εκπαίδευση σε θέματα κακοποίησης ζώων. Η Κύπρος, αναφέρεται στην ανακοίνωση της οργάνωσης, «χρειάζεται απεγνωσμένα Αστυνομία των Ζώων με μέλη που είναι εκπαιδευμένα στην πρόληψη και τη δίωξη αδικημάτων που σχετίζονται με τη βάναυση μεταχείριση και την κακοποίηση ζώων».

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η οργάνωση προέβη σε καταγγελία στις Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας, η οποία διαβιβάστηκε στην Αστυνομία Λάρνακας.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »