Έχουμε θέμα

ΒΙΝΤΕΟ: Aνησυχία για τις σχολικές αίθουσες που μπάζουν νερά ενόψει της “Καρμέλ” – Ρεπορτάζ ALPHA στη Λάρνακα

Πηγή: alphanews.live

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Έντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των αρμοδίων αναφορικά με την ασφάλεια των σχολικών μονάδων, μετά τα περιστατικά διαρροών που καταγράφηκαν την περασμένη εβδομάδα κατά την διάρκεια των έντονων βροχοπτώσεων σε αίθουσες διδασκαλίας και κλειστούς χώρος αθλοπαιδιών και εκδηλώσεων. Ο λόγος; Η έλευση της καταιγίδας “Καρμέλ” από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, με έντονα καιρικά φαινόμενα, χαμηλες θερμοκρασίες και σφοδρούς ανέμους.

Συνεργείο της εκπομπής Alpha Καλημέρα με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Ιωάννου, βρέθηκαν στο Λύκειο Βεργίνας στη Λάρνακα, όπου η αίθουσα γυμναστικής μπάζει νερά.

 

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορίας Λάρνακας Πέτρος Χριστοδούλου ανέφερε ότι λειτουργοί των Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας επισκέφτηκαν την Τετάρτη το σχολείο και επιθεώρησαν την τσίγκινη οροφή, ενώ αποφάσισαν την αντικατάσταση του μονωτικού υλικού για επίλυση του προβλήματος.

“Το συγκεκριμένο κτίριο για να επιδιορθωθεί πρέπει να βοηθήσει και ο καιρός, δεν είναι εργασία για μια ή δύο μέρες. Πρέπει να αποξηλωθει ολόκληρη η στέγη και να επιδιορθωθεί.”

Παρόμοιο πρόβλημα παρουσιάζεται και στο Γυμνάσιο “Πετράκη Κυπριανού”, όπου επίσης κλειστή αίθουσα μπάζει νερά.

“Ευτυχώς φέτος δεν έχουμε προβλήματα με τις κεντρικές θερμάνσεις, τα είχαμε πέρυσι και τα λύσαμε.”

 

Σχετικά νέα

X
Translate »