Μόδα

TOM FORD: SPRING SUMMER 2016

Τις τελευταίες 3 βδομάδες, οι πρωτεύουσες της μόδας έχουν γεμίσει από editors, φωτογράφους, στυλάτες παρουσίες και φυσικά με όλες τις προτάσεις και συλλογές από ανερχόμενους και καθιερωμένους σχεδιαστές. Οι Εβδομάδες Μόδας έχουν να κάνουν στην ουσία – εκτός από τα ρούχα – με την παρουσίαση του κάθε σχεδιαστή και ο κανόνας είναι απλός: να είναι ένα show εντυπωσιακό που να παραμείνει αξέχαστο και να γίνει γνωστό σε όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο.

 

Ο Tom Ford – ένας άνθρωπος που δημιουργεί, γνωρίζει και σπάζει κανόνες  – μας παρουσίασε τη συλλογή του Άνοιξη Καλοκαίρι 2016 με ένα fashion film στην ιστοσελίδα του, ένα μουσικό video clip που “εντυσε” με τη φωνή της μια από τις πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της εποχής μας. Το σκηνικό αποτελείται από ένα φωτιζόμενο διάδρομο πασαρέλας και τα μοντέλα που χορεύουν στους ρυθμούς της επιτυχίας του 1978  “Ι want your love’ του συγκροτήματος CHIC, το οποίο έχει διασκευαστεί και τραγουδηθεί από τη Lady Gaga.

Έμπνευση για το video αποτέλεσε η μουσική εκπομπή της δεκαετίας του ’70 “Soul Train” και για την όλη συλλογή η εποχή της disco με μεταλλικά στοιχεία, παγιέτες, έντονα χρώματα και prints, κοστούμια. δερμάτινα κομμάτια και ακόμη ένα διχτυωτό μπλουζάκι για τη Lady Gaga!

Με την εμπειρία του Tom Ford σαν καλλιτεχνικός διευθυντής των καμπάνιων των οίκων Gucci και YSL και την αξιοσημείωτη επιτυχία τους, δεν είναι τυχαίο που αυτό το video έχει περισσότερα από 1 εκατομμύριο views σε μια βδομάδα!

Παρακολουθείστε το video εδώ

Πηγή: https://thecloseupblog.wordpress.com

Σχετικά νέα

X
Translate »