Αθλητικά Νέα

Το LarnakaSports είναι εδώ…H τοπική αθλητική ενημέρωση απέκτησε τη στέγη της

Επιτέλους! Η ιστοσελίδα που θα ενώσει την Λάρνακα είναι εδώ.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Το LarnakaSports από ανοίγει και τα δυο του χέρια και αγκαλιάζει όλη την Λάρνακα. Ξεκινάμε τη δική μας πορεία στον χώρο των ΜΜΕ. Μία πορεία η οποία θα είναι ξεχωριστή και ελπίζουμε μοναδική για όσους θα επιλέξουν να μας διαβάζουν και να μας εμπιστεύονται.

Η ιδέα αυτής της ιστοσελίδας «γεννήθηκε» μέσα από την έλλειψη μίας αθλητικής στέγης που θα φιλοξενεί όλα τα θέματα που απασχολούν την πόλη και Επαρχία της Λάρνακας. Εδώ θα μπορείτε να διαβάζετε και να ενημερώνεστε για όλα τα νέα των ομάδων που εδρεύουν στην πόλη και όχι μόνο.

Θα προβάλουμε συνεντεύξεις μέσα από ένα πολύ διαφορετικό… φακό. Θα έχουμε τα καυστικά μας παρασκήνια, ενημέρωση για τη Β΄ Κατηγορία αλλά και για μικρότερες κατηγορίες, διεθνή και Ελλάδα επίσης θα «σερβίρονται» στο πιάτο σας.

Και επειδή δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο που ενδιαφέρει, κοντά μας θα διαβάζετε και θα ενημερώνεστε και για πολλά άλλα αθλήματα, ομαδικά ή και ατομικά.

Η συντακτική μας ομάδα αποτελείται από έμπειρους και νεαρούς-φιλόδοξους δημοσιογράφους γεμάτους όρεξη και διάθεση για να σας μεταφέρουν όλα τα νέα στον χώρο του αθλητισμού.

Γίνετε συνεπιβάτες στο ταξίδι που μόλις ξεκινάμε. Ένα ταξίδι που στην πορεία του υπόσχεται πολλές εκπλήξεις για όλους τους αναγνώστες μας.

Καλό σερφάρισμα και καλή ανάγνωση!

Γενικός Διευθυντής
Πάνος Λάρκος
LarnakaSports

Ως City of Larnaka καλωσορίζουμε τη νέα αθλητική ιστοσελίδα και ευχόμαστε στους δημιουργούς της καλές επιτυχίες.

Σχετικά νέα

X
Translate »