Όμορφα της Πόλης

Πολιτική Άμυνα Λάρνακας: Δήλωσε παρών στο Μαραθώνιο της Κυριακής (φωτο)

Ο Radisson Blu Μαραθώνιος 2019 αποτελεί πλέον ιστορία. Η χθεσινή γιορτή της πόλης μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 15/11/2020 όπου θα ζήσουμε ξανά όμορφες στιγμές στην πόλη μας.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Συγχαρητήρια δόθηκαν σε όλους όσους με τον τρόπο τους πρώτα για να έχουμε αυτή τη μεγάλη γιορτή στην πόλη και 2ο για να στεφθεί με επιτυχία. Εκ των πρωταγωνιστών της χθεσινής ημέρας ήταν και η Πολιτική Άμυνα Λάρνακας η οποία συνείσφερε τα μέγιστα και δήλωσε παρών όταν και όποτε χρειάστηκε.

Από τις 6:00 το πρωί της Κυριακής πρωί μέχρι τις 15:00, δεκάδες μέλη (100 για την ακρίβεια), βάση Διαταγής Επιχείρησης και Σχεδίου ανάλαβαν συγκεκριμένα καθήκοντα υποστήριξης της ομαλής διεξαγωγής του Radisson Blu Larnaka International Marathon και παρείχαν Ά Βοήθειες στους δρομείς αλλά και σε πολίτες όπου αυτό χρειάστηκε!
Δεν είναι υπερβολή να αναφερθεί ότι η συμμετοχή των Αξιωματικών/Εθελοντών, Αμυνιτών και Αμυνιτριών της Περιφερειακης Διεύθυνσης Πολιτικής Άμυνας Λάρνακας διασφάλισε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Με τη συμμετοχή τους, τη βοήθεια που πρόσφεραν, τη θετική συμβολή, όπου και να χρειάστηκε, τη συνολική γενικά παρουσία τους και φυσικά με το χαμόγελό τους  αποτέλεσαν μια ευχάριστη νότα κατα τη χθεσινή ημέρα.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Πολιτικής Άμυνας Λάρνακας κ. Σωτήρης Μαύρος σε σχετική του ανάρτηση δήλωσε:

 

Ακόμη ένας επιτυχημένος Radisson Blu Larnaka International Marathon
Ως Αγωνιστικός Διευθυντής θα ήθελα να ευχαριστήσω την μεγάλη ομάδα που δουλέψαμε από την επόμενη κιόλας μέρα του περσινού αγώνα, για την φετινή επιτυχία.
Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Λάρνακας μεγαλώνει με αλματώδη αύξηση σε συμμετέχοντες και αριθμούς και για αυτό ευθύνονται όλα τα επαγγελματικά στελέχη που εμπλέκονται στην διοργάνωση.
Την ήμερα του αγώνα όμως με χιλιάδες δρομείς στους δρόμους της πόλης και για να μετατραπεί μέσα σε λίγα λεπτά η δημόσια οδός σε αγωνιστικό χώρο τόσων πολλών χιλιομέτρων θέλεις από μήνες πριν καλή οργάνωση και ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ πολλούς ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, πάρα πολλούς ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ…..
Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα γιατί σίγουρα θα ξεχάσω κάποιους και είστε πολλοί βρε ……παααααααρα πολλοί
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όμως από καρδίας στους 300 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ εθελοντές μας,
Την Πολιτική Άμυνα Λάρνακας που στελέχωσε τους ιατρικούς σταθμούς,
το Γυμνάσιο Δροσιάς και την μαθητιώσα νεολαία που μας έδειξαν ότι οι νέοι είναι η ελπίδα μας,
τους καταπληκτικούς μας Πρόσκοπους που είναι πάντα “έσο έτοιμοι”,
τους υπέροχους εθελοντές του Keeping Our Roadsides Clean,
την ομάδα του φίλου Andreas με τα παιδιά της ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ανοιχτού σχολείου Δήμου Λάρνακας ,
τους ποδηλατιστές του I.P.A Larnaca Region Cyclist Club – Cyprus που συνόδεψαν τους μαραθωνοδρόμους,
την GreenDot (Cyprus) Public Co Ltd που εκτός από την συνεργασία που έχουμε από την πρώτη χρονιά στον αγώνα φέτος στελέχωσε εθελοντικά τον μακρινό σταθμό τροφοδοσίας και όλους τους εθελοντές που ήρθαν ατομικά από μόνοι τους να προσφέρουν στον μαραθώνιο της πόλης τους.
Τελευταίους αλλά όχι έσχατους θέλω να ευχαριστήσω τους εργάτες και τα στελέχη του Larnaka Municipality – Δήμος Λάρνακας που από το Σαββάτο το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα της Κυριακής δούλεψαν ασταμάτητα με το χαμόγελο στα χείλη.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις 15/11/2020

Και πάλι σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη χθεσινή δράση της Πολιτικής Άμυνας Λάρνακας

Σχετικά νέα

X
Translate »