Έχουμε θέμα

Παλίο Νοσοκομείο Λάρνακας, εικόνες ντροπής!

Της Γιώτας Δημητρίου
Αρχισυντάκτρια 
SkalaTimes

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 05/06/2020 και τα περιβαλλοντικά ζητήματα και προβλήματα της πόλης και επαρχίας Λάρνακας είναι ομολογουμένως πολλά. Κάποια έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλές φορές, κάποια μένουν κάτω από το χαλί.

Ο κήπος του παλιού νοσοκομείου Λάρνακας αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για τη πόλη μας, όπως και το παλιό νοσοκομείο που έχει μείνει στο έλεος (σπασμένα παράθυρα, καρέκλες πεταγμένες στην αυλή, λακκούβες επικίνδυνες, κτλ) που θυμίζουν τριτοκοσμική χώρα και όχι χώρα μέλος της Ε.Ε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SkalaTimes ο εν λόγω κήπος είναι Γη Κρατική και δεν ανήκει στο Δήμο Λάρνακας για να μπορεί να προβεί σε καθαριότητα, εξωραϊασμό και δεντροφύτευση του.
Από την άλλη, σύμφωνα με τις πηγές του SkalaTimes, το Υπουργείο Εσωτερικών φαίνεται να θεωρεί πως το εν λόγω κομμάτι γης (κήπος) είναι ευθύνη του ΟΚΥΠΥ (Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας) με αποτέλεσμα, οι σκηνές να θυμίζουν χώρα τριτοκοσμική.

Το SkalaTimes δημοσιεύει πιο κάτω τις φωτογραφίες που τραβήξαμε χθες 5/6/2020 (Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος) και ευχόμαστε σύντομα το σκηνικό ντροπής να αλλάξει.

Σχετικά νέα

X
Translate »