Αθλητικά Νέα

Οι skateboarders της πόλης αποκτούν το δικό τους ”σπίτι”

Η δική τους πίστα στην Λάρνακα συνήθως είναι η πλατεία Ευρώπης όπου μαζεύονται τα απογεύματα.

Ένα πάγιο αίτημα των συνδημοτών μας που ασχολούνται με το skataboarding. Εδώ και χρόνια δόθηκαν πολλές υποσχέσεις σε αυτά τα παιδιά τα οποία αγαπούν με πάθος τη σανίδα όμως ποτέ δεν είχαν το δικό τους χώρο για να απολαύσουν το άθλημα τους. Υποσχέσεις όμως που απλά έμεναν στα συρτάρια αναγκάζοντας τα παιδιά να πηγαίνουν σε άλλες πόλεις για να απολαμβάνουν το άθλημα τους όπως πρέπει.

Με μεθοδικότητα και χωρίς πολλά λόγια o συμπολίτης μας Αλέξανδρος Ηλία σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας και συγκεκριμένα στο Δήμαρχο έθεσαν ως στόχο πριν από ένα χρόνο αυτή η αδικία που υφίστανται οι skateboarders της πόλης να λάβει τέλος.  Ένα αίτημα χρόνων που αφορά μια πολύ συγκεκριμένη ομάδα συνδημοτών μας παίρνει το δρόμο της και πλέον ο Δήμος ετοιμάζει το «σπίτι» των δικών της skateboarders και όχι μόνο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: A. Βύρας: Με εισήγηση του Αλέξανδρου Ηλία επιλέξαμε το Παττίχειο για δημιουργία πίστας skateboarding

 

Μάλιστα το πλάνο περιλαμβάνει όχι μια αλλά δυο πίστες και ένα διαχρονικό αίτημα των παιδιών που ασχολούνται με το άθλημα, λύνεται με τη θετική προσέγγιση του Δήμου.

Σύντομα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις, ενώ ετοιμάζεται και συνάντηση μεταξύ των εμπλεκομένων και αντιπροσωπείας των skateboarders.

Καλά τα μεγάλα έργα αλλά τα απλά καθημερινά είναι που αλλάζουν την καθημερινότητα μας.

 

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε ρεπορτάζ που έκανε ο Alpha τα Χριστούγεννα 

Skateboarding!

Όταν το skateboard γίνεται τρόπος ζωής!Μια παρέα νεαρών παίρνουν τις σανίδες τους και μας πάνε βόλτα στον δικό τους κόσμο! Ρεπορτάζ: Maria AndronikouΜοντάζ: Alexia Fotsiou#alphaenimerosi #alphacyprus

Gepostet von Alpha Ενημέρωση am Freitag, 25. Januar 2019

Σχετικά νέα

X
Translate »