Αθλητικά Νέα

A. Βύρας: Με εισήγηση του Αλέξανδρου Ηλία επιλέξαμε το Παττίχειο για δημιουργία πίστας skateboarding

Το θέμα της δημιουργίας πίστας για skateboarding χρονολογείται από τη Δημαρχεία Ανδρέα Λουρουτζιάτη με τους νέους που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα να έχουν κάνει πολλές προσπάθειες για εξεύρεση κατάλληλου χώρου δημιουργίας της συγκεκριμένης υποδομής.

Το σημαντικό αυτό αίτημα των δημοτών παίρνει το δρόμο του καθώς σύμφωνα με το Δήμαρχο κ. Ανδρέα Βύρα έχει επιλεγεί το Παττίχειο για τη δημιουργία πίστας skateboarding.

Mιλώντας στην ιστοσελίδα μας για το θέμα ο  κ. Βύρας ανέφερε:

”To αίτημα πολλών χρόνων  για πολλά πολλά παιδιά τα οποία ασχολούνται με το skateboarding παίρνει το δρόμο του, αφού ο Δήμος Λάρνακας μετά από εισήγηση του κ. Αλέξανδρου Ηλία με τον οποίο ως Δήμος συνεργαζόμαστε πολύ στενά σε θέματα του Δήμου, έχει αποφασισθεί ότι η περιοχή Παττιχείου είναι ιδανική για τη δημιουργία αυτής της πίστας. 

Ήδη ως Δήμος, έχουμε ήδη δώσει εντολή στον αρχιτέκτονα που έχει κερδίσει την προσφορά του έργου της ανάπλασης του Παττιχείου, να σχεδιάσει μια μεγάλη και ωραία πίστα skateboarding και έχει ενσωματωθεί ως όρος στην προσφορά”. 

 

Aπό την πλευρά του ο Αλέξανδρος Ηλία μας ανέφερε:

”Χαίρομαι που επιτέλους και αυτό θέμα τροχιοδρομείται προς τη θετική κατεύθυνση. Είναι ένα άιτημα των παιδιών που ασχολούνται με το skateboarding το οποίο θυμάμαι από την ημέρα που ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα κοινά τη πόλης μας. Για να είμαι δίκαιος θυμάμαι ότι ήταν και μέσα στις προτάσεις που είχε κάνει και προεκλογικά ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Λούης Δημητρίου και χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κ. Βύρας είδε θετικά την πρόταση μου. Είμαι βέβαιoς ότι με την ολοκλήρωση, οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν στη διάθεση τους μια αξιόλογη υποδομή σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης μας”.

Ευελπιστώ ότι  σύντομα θα βρούμε και τη λύση στο μεγάλο θέμα της δημιουργίας σύγχρονου γυμναστηρίου ενόργανης γυμναστικής στην πόλη μας και είναι καιρός να καταλάβουμε πως αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο.

Να σημειωθεί ότι η πρόταση εντάσσεται στην ανάπλαση που θα γίνει στην περιοχή Παττιχείου με ευρωπαϊκά κονδύλια.

Σχετικά νέα

X
Translate »