Άθληση

Ο Δήμος Λάρνακας βράβευσε τους Άριστους Αθλητές και Αθλητικά Σωματεία για το έτος 2018

Της Νάσιας Γεωργίου

 

 

Πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο Radisson Blu στη Λάρνακα, η Τελετή Βράβευσης των Αρίστων Αθλητών και Αθλητικών Σωματείων του Δήμου για το έτος 2018. Ιδιέτερα σημαντικη στιγμή ήταν οι τιμιτικες βραβευσης οπου ο Δήμος Λάρνακας τίμησε σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού της πόλης σε διάφορα αθλήματα.

 

Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία ενώ ακολούθησε δεξίωση.

Την παρουσίαση έκαναν ο Λουκάς Λουκά Αθλητικογράφος και η Γιάννα Νικολάου Διευθύντρια του Ανοιχτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας. Στην Τελετή απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ντίνος Μιχαηλίδης και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Κωστάκης Κουκουλής.

Συνολικά βραβεύθηκαν 92 αθλητές και αθλήτριες από όλες τις Ομοσπονδίες και 14 Αθλητικά Σωματεία που διακρίθηκαν στα αγωνίσματα τους σε αγώνες στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

 

Η Τελετή ολοκληρώθηκε με τις Ειδικές Βραβεύσεις Κορυφαίων αθλητών και ποδοσφαιριστών, Προπονητών, Γυμναστών, Αθλητικών Σωματείων και παραγόντων του αθλητισμού για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά τους στο χώρο του Αθλητισμού. Στην κατηγορία των Ειδικών Βραβεύσεων τιμήθηκαν το Α..Σ.Ι. Λύσης, ο Μιχάλης Παμπόρης της Ανόρθωσης, ο Μωυσής Βαρνάβα της Νέας Σαλαμίνας, ο Ευάγγελος Τζίβας της ΕΠΑ, ο, Ττέρος Παναγή Της Αλκής, ο Πέτρος Κρασσάς του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας, ο Νίκος Αναγνώστου του ΓΣΖ, η γυμνάστρια Μαλβίνα Τερζή και ο γυμναστής και αθλητής Γιαννάκης Δημητρίου Ττοφαρή.

Την Τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, οι Βουλευτές κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης, κ. Ευανθία Σάββα και κ. Γιώργος Προκοπίου, ο Σύμβουλος του Προέδρου επί θεμάτων Αθλητισμού, κ. Φοίβος Ζαχαριάδης, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Ντίνος Μιχαηλίδης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, κ. Κωστάκης Κουκκουλής, καθώς και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας.

Μια εντυπωσιακή διοργάνωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες κόσμος. Μια πόλη που είναι πάντα κόντα στους αθλητές και στους στηρίζει.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »