Έχουμε θέμα

Μας τρελαίνουν μοτοσυκλέτες στη Λάρνακα

Είμαι κάτοικος Λάρνακας και το σπίτι μου βρίσκεται κοντά στον κυκλικό κόμβο της Λεωφόρου Φανερωμένης. Εδώ και αρκετό καιρό και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά μέχρι και σήμερα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω covid 19, που υποτίθεται ότι απαγορευόταν η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, μετά τις έξι το απόγευμα και αργότερα μετά τις 10 το βράδυ, κάποιοι μοτοσυκλετιστές κυκλοφορούσαν και κυκλοφορούν τις μεταμεσονύκτιες ώρες, από το δρόμο των Καμάρων και της Λεωφόρου Φανερωμένης, προκαλώντας μεγάλη οχληρία. 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Οι  μοτοσυκλετιστές αυτοί, έχουν μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού, από τις οποίες φαίνεται ότι έχουν αφαιρέσει διάφορα εξαρτήματα, με σκοπό να προκαλούν μεγάλο θόρυβο και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους κάθε στιγμή, χωρίς να σέβονται και χωρίς να υπολογίζουν την ταλαιπωρία και ενόχληση που προκαλούν στους συμπολίτες τους.

Όλοι οι κάτοικοι που τα σπίτια τους είναι κοντά και γειτνιάζουν με την Λεωφόρο Φανερωμένης, τον δρόμου Λεμεσού και Καμάρων, είναι ανάστατοι και δεν μπορεί κανείς να κοιμηθεί, και αν έχει κοιμηθεί, ξυπνά από τον τρομακτικό θόρυβο και τα μαρσαρίσματα που σκοπίμως προκαλούν οι μοτοσυκλετιστές αυτοί. 

Ποιά είναι  η θέση των αρμοδίων Αρχών για το πιο πάνω φαινόμενο; Τι κάνουν για να λύσουν αυτό το μεγάλο πρόβλημα, που έχει σχέση με την ασφάλεια και ευημερία των πολιτών; Κυριακή  Σ.

Ο διευθυντής τροχαίας αρχηγείου Γιαννάκης Γεωργίου ανέφερε χθες στη στήλη ότι για τρία συνεχόμενα βράδια, την περασμένη Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, η Αστυνομία πραγματοποίησε στη Λάρνακα εκστρατεία για πάταξη φαινομένων όπως αυτό που αναφέρει η αναγνώστριά μας. Επίκεντρό της, όπως μας είπε, ήταν η Σπύρου Κυπριανού, όμως επεκτάθηκε και σε άλλες περιοχές.

Όπως διαπιστώθηκε το πρόβλημα δεν είναι τοπικό και καλύπτει μεγάλες περιοχές της Λάρνακας. Κατά την εκστρατεία, όπως μας είπε, έγιναν πάρα πολλές καταγγελίες και κατασχέθηκαν συνολικά 45 μοτοσυκλέτες, που για διάφορους λόγους, δεν έπρεπε να κυκλοφορούν στους δρόμους. Κάποιες από αυτές, όπως μας εξήγησε, δεν έφεραν πινακίδες ή άδειες κυκλοφορίας ενώ κάποιες άλλες είχαν υποστεί παραποιήσεις και προκαλούσαν μεγάλο θόρυβο.

«Η οδός Φανερωμένης στην οποία αναφέρεται η αναγνώστρια, δεν ήταν στο επίκεντρο της τελευταίας μας εκστρατείας στη Λάρνακα, όμως να είστε σίγουροι ότι θα την εντάξουμε στην επόμενη που ήδη προγραμματίζεται. Με την ευκαιρία, ευχαριστούμε την αναγνώστρια για τις σχετικές πληροφορίες που δίνει μέσω της επιστολής της και καλούμε όσους πολίτες κατέχουν παρόμοιες πληροφορίες, να μη διστάζουν και να επικοινωνούν με την αστυνομία –ακόμη και ανώνυμα– μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 1460 και να τις δίνουν, ώστε να παρεμβαίνει η Αστυνομία για επίλυση τέτοιων προβλημάτων» συμπλήρωσε.

 

Κυριακή Σ.
Πηγή: philenews.com

Σχετικά νέα

X
Translate »