Αθλητικά Νέα

Λόππας: «Με τον επενδυτή θα αλλάξει επίπεδο η Αλκή»

Για το θέμα με τον επενδυτή στην Αλκή και όλες τις λεπτομέρειες, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο Άντης Λόππας.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Για το θέμα επενδυτή: «Έχουμε μπει σε λεπτομέρειες, με αριθμούς και υποχρεώσεις. Η Αλκή θα εξελιχθεί σε εταιρεία, όπως έχουν κάνει αρκετές ομάδες στην Κύπρο. Θα ακολουθήσουμε τα χνάρια, αυτών των σωματείων. Προσδοκούμε ότι θα αλλάξει επίπεδο η Αλκή. Πρόκειται για ένα σοβαρό Κύπριο επιχειρηματία που δουλεύει κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ευελπιστούμε να αλλάξει επίπεδο και να δουλεύει η ομάδα σε πιο επαγγελματική βάση. Να ανεβεί στην Α΄ Κατηγορία και να μείνει εκεί».

Για το στόχο της επιστροφής στην Α΄ Κατηγορία: «Οπωσδήποτε αυτός θα είναι ο στόχος. Πέρσι αποτύχαμε παταγωδώς. Κάναμε λανθασμένες επιλογές και είχαμε μια κακή χρονιά».

Για τον τρόπο που θα δουλεύει από το εξωτερικό και αν θα έχει παρόμοιο τρόπο λειτουργείας με την Ομόνοια: «Ίσως θα είναι μια μικρογραφία της Ομόνοιας. Έδωσε όσες πιο πολλές πληροφορίες μπορούσα, αλλά και τις απόψεις μου. Έχει και τους δικούς του ανθρώπους και θα τους συμβουλευτεί. Η Αλκή, θα πάει σε καλά χέρια και να μην ανησυχεί ο κόσμος. Η Αλκή αρχίζει μια νέα εποχή».

Για την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή στην παρουσία του στα διοικητικά της Αλκής: «Η καλύτερη στιγμή ήταν που είδα 2.000 στον τελικό κυπέλλου Γ΄Δ΄ Κατηγορίας. Η χειρότερη ήταν πέρσι στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα με την ΕΝΠ?».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι θα παραμείνουμε στις 18 ομάδες. Νομίζω πως 20 είναι πολλές ομάδες. Θα δουλέψουμε σκληρά για την άνοδο».

Σχετικά νέα

X
Translate »